tunca Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 güzel olmuş =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 ANAAM.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Aha tunca geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Ay pek heyecanli. Bu arada gidip sevgilime benzerini yapmazsa kendisini terkedecegimi soyliyim en iyisi. O derece hosuma gitti. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 edersen et derse ? =) meuah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Neden paticik.com forumlarinda kufur etmek yasak ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 tunca benim böyle şeyler yapan sevgilim olmadı aklını basına al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 (o_O!) kız çocuktan çok daha büyük gözüküyor! her neyse.. ileri her almak istediğimde (tamamını izlemedim evet... atlaya atlaya artık ne kadar olduysa) amcam "yıllar sonra" "yıllar sonra" diyordu.. ahanda dedim şarkının adı kesin "yıllar sonra"dır (çünkü dediği fazla bişi yok) yıllar sonraymış gerçekten.. bebeklik fotoları züppaaaa! =) delikanlının kapişonlu (<-kapşon? kornişon!?) resminde çok güldüm valla (dalga geçmiyorum yanlış anlaşılma olmasın.. pek güzeldi) güzel bi çalışma +REP bi de emeğe saygı! terazine tıkladım (ee.. son satır olmadı sanki.. ee.. aslında tümü olmadı ama olsun.. salla) [ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 21:78 tarihinde, muhtar tarafından güncellenmemiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 evet bence de güzel olmus o yaşlarda böle şeler yaşanabilio işte ama büyüdükçe bunlar ancak yılalr sonra anı olarak kalıyorlar bnm ve etrafımdaki inlarn da bu kadar gzl günleri oldu ama lisedne sonra ne bunu yapacak bi insanla tanıştm ne de ben başkası hakkında bölye hissettm ayrılmayın abi ne gerek var bi daa ele geçmez bu fırsat : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 ayrıca şunu da belirtmem lazm peter petrelli bi zamnlar it gets a lot better after high school demişti ama külliyen yalan nothing ever gets bettter :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 İzlerken "ehi ehi negzel lan" dedim. Buz dağının görünen kısmı ehi ehi tabi ilişkinin içinde neler yaşandı bilemiyorum. Hmm Çekirdekli teyze moduna girmeden susayım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Gencliginize yazik arkadasim ayrilin : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 okumadim 7 sayfa ama tuncaya laflar hazirladim, tunca; kulagini cekerim, agzini burnunu kirarim, adam ol, affet kizi. optum, scs, kib,aeo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 videoyu izlemedim ben, yanda "cansu dere - süper bacak ve göğüsleri harika" adli video vardi o dikkatimi cekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 evet iyiydi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 hah yanlız degılmısım demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 oha herkes oraya gitti dimi.. oha be.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 ülen bi abla bana böle bişi hazırlıcak varya, sümük gibi yapışırım ona bırakmam hayatta. ne sapım lan. bağyanlara selam ederim 20/m/antalya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 bunu yazcaktım da tepkiden tırstım fdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 ay biz barıştık=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 biz de zaten bir ihtimal tekrar ayrilirsiniz diye yaziyoruz, ciziyoruz.. 21/m/Ankara istanbul belcika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 barıstınızmı?video yalan oldu yani :p negzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 iyi iyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar