-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Ay pek heyecanli. Bu arada gidip sevgilime benzerini yapmazsa kendisini terkedecegimi soyliyim en iyisi. O derece hosuma gitti. =]
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Neden paticik.com forumlarinda kufur etmek yasak ki..
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 tunca benim böyle şeyler yapan sevgilim olmadı aklını basına al
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 (o_O!) kız çocuktan çok daha büyük gözüküyor! her neyse.. ileri her almak istediğimde (tamamını izlemedim evet... atlaya atlaya artık ne kadar olduysa) amcam "yıllar sonra" "yıllar sonra" diyordu.. ahanda dedim şarkının adı kesin "yıllar sonra"dır (çünkü dediği fazla bişi yok) yıllar sonraymış gerçekten.. bebeklik fotoları züppaaaa! =) delikanlının kapişonlu (<-kapşon? kornişon!?) resminde çok güldüm valla (dalga geçmiyorum yanlış anlaşılma olmasın.. pek güzeldi) güzel bi çalışma +REP bi de emeğe saygı! terazine tıkladım (ee.. son satır olmadı sanki.. ee.. aslında tümü olmadı ama olsun.. salla) [ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 21:78 tarihinde, muhtar tarafından güncellenmemiştir ]
DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 evet bence de güzel olmus o yaşlarda böle şeler yaşanabilio işte ama büyüdükçe bunlar ancak yılalr sonra anı olarak kalıyorlar bnm ve etrafımdaki inlarn da bu kadar gzl günleri oldu ama lisedne sonra ne bunu yapacak bi insanla tanıştm ne de ben başkası hakkında bölye hissettm ayrılmayın abi ne gerek var bi daa ele geçmez bu fırsat : )
DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 ayrıca şunu da belirtmem lazm peter petrelli bi zamnlar it gets a lot better after high school demişti ama külliyen yalan nothing ever gets bettter :P
Lidriel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 İzlerken "ehi ehi negzel lan" dedim. Buz dağının görünen kısmı ehi ehi tabi ilişkinin içinde neler yaşandı bilemiyorum. Hmm Çekirdekli teyze moduna girmeden susayım ben.
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Gencliginize yazik arkadasim ayrilin : P
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 okumadim 7 sayfa ama tuncaya laflar hazirladim, tunca; kulagini cekerim, agzini burnunu kirarim, adam ol, affet kizi. optum, scs, kib,aeo.
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 videoyu izlemedim ben, yanda "cansu dere - süper bacak ve göğüsleri harika" adli video vardi o dikkatimi cekti.
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 oha herkes oraya gitti dimi.. oha be.. :D
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 ülen bi abla bana böle bişi hazırlıcak varya, sümük gibi yapışırım ona bırakmam hayatta. ne sapım lan. bağyanlara selam ederim 20/m/antalya
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 bunu yazcaktım da tepkiden tırstım fdsdf
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 biz de zaten bir ihtimal tekrar ayrilirsiniz diye yaziyoruz, ciziyoruz.. 21/m/Ankara istanbul belcika
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 barıstınızmı?video yalan oldu yani :p negzel
Öne çıkan mesajlar