Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Özür dilerim..

IsAbeLLa

Öne çıkan mesajlar

said:
bu ilişki bitmiş. bitmiş bir ilişkiyi topluma mal etmenin ne gereği var ? telefon var... sms var... msn var... itfaiye, ambulans vs vs. youtube'dan önce başvurulması gereken yerler bunlar. bu yollarla çocuğa ulaşamadıysan yolu youtube mudur ? geçmişe saygı bu mudur ?

illa nickimin sonuna bir şeyle hitap edeceksen kardeşim yerine abi diyebilirsin.

e zaten çoğu şiir şarkı resim vs "bitmiş ilişkileri topluma mal etmek" değil midir? ne kadar saçma bi düşünce bu tabi ki hazırladığı bir şeyi uygunsuz içerikli olmamak kaydıyla gösterebilir, bunda ne zarar var anlayabilmiş değilim.
Sosyal ağlarda paylaş

Tamamini okudum, geregi olmadigina karar verdim ve tukurdugum yalayip mesaji edtiliyorum.Ozel mesaj yoluyla devam edicem.(Tadi fena degilmis ha)

isabella guzel bi video olmus.Mutlu olun hep =)
tunca sen de cok sansli birisiymissin, bak o kada ugrasmis =)
(bu aralar sevgi pitircigi halinde geziyorum hadi hayirlisi)

Not: Sadece ilk iki sayfaya gore yazdim.Okudukca, kalan kisimlarda duruma gore tukurdugumu buyuk bir istahla yalayip mesajimi editleyebilirim.

Edit 2: zarek, bi gelen kutuna el atsan.

[ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 15:29 tarihinde, demise666 tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

guzel olmus.

bu arada sunuda soyliyeyim, burda insanlarin neyi paylasip paylasmayacagi kendilerine kalmis, diger uyeleri rahatsiz edicek bi durum yok bu videoda da.

o yuzden kimin kime saygisizlik yaptigini sorgulamak kimsenin haddi degil, tunca rahatsizsa cikar soyler, mesaj atar topicin silinmesini rica eder, dyna veya bende sileriz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...