Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Özür dilerim..

IsAbeLLa

Öne çıkan mesajlar

ben kendimi affettireyim diye koymadım bu videoyu paylaşmak için koydum.aramızın iyi olduğu bir günde de koyardım yani.ayrıca saygım olmayan bir insana böyle slayt neden hazırlayayım.bence bunu paylaşabilmek bile bir gururdur .ben saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum herkese de yollamaktan hiç bir şekilde rahatsızlık duymam bu linki.
zarek kardeşim sen izlemedin heralde videoyu sevgi pıtırcığı tiplemelerinden başka hiçbir şey yok bence umarım yanlış düşünmüyorumdur.

[ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 04:06 tarihinde, IsAbeLLa tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

bu ilişki bitmiş. bitmiş bir ilişkiyi topluma mal etmenin ne gereği var ? telefon var... sms var... msn var... itfaiye, ambulans vs vs. youtube'dan önce başvurulması gereken yerler bunlar. bu yollarla çocuğa ulaşamadıysan yolu youtube mudur ? geçmişe saygı bu mudur ?

illa nickimin sonuna bir şeyle hitap edeceksen kardeşim yerine abi diyebilirsin.

[ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 04:08 tarihinde, zarek tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

nocom ayrıldığın ve başka yollarla sana ulaşmasını engellediğin belki de artık rahatsızlık uyandıran bir kişinin youtube'a fotoğraflarınızdan oluşan bir klip koyması hoşuna gider miydi ? şahsen muhattap olmadığım bir şahsın böyle bir şey yapmasına çok sinirlenir videoyu bir an önce kaldırmasını isterdim.
Sosyal ağlarda paylaş

tunca da patiden isabella da ayrıca bu bölümün amacı insanların bu tarz seyleri paylasması kız arkadaşlarıyla ya da erkek arkadaşlarıyla ilgili dertlerini anlatınca insanlar o iç dökmek oluyor da bu mu kötü zarek

[ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 04:11 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

benim ilşkimin bitip bitmeyeceğine yalnızca ben ve o karar verebiliriz.ben orada ayrıldık yok ben aldattım gibi bir açıklamada bulunmadım belki kavga ettik bunun yorumu yapılmasın diye açıklama yapmadım zaten.
kardeşim demekte de bir sakınca görmüyorum bu bir ben seni küçük görüyorum demek değil bir sempati örneğidir.
Sosyal ağlarda paylaş

açıkçası hiç takılmadığım ve beni tanımayan insanların içinde olsa belki bi nebze rahatsız olmazdım şu durumda evet rahatsız olurdum. belki tunca olmaz onu bilemem ama ben doğru bulmuyorum. telefon, sms, e-posta, msn diyorum. hatta bunlar da saçma gitsin konuşsun en güzeli değer veriyosa madem.
Sosyal ağlarda paylaş

zarek bilmiyorum hoşuma gider miydi gitmez miydi ama kesin olarak hoşuma gitmeyeceğinden emin olduğum bir şey var o da beni de kız arkadaşımı da tanımayan elemanın tekinin çıkıp da "ilişkiye saygı gösterin bla bla" diye eski kız arkadaşım ve benim hakkımda atıp tutmasıdır.
Madem deliganlıyız ayağı yapıyorsun, madem "sanal ortama düşmez bu muhabbetler, bize ters, aaaa" muhabbeti çekiyorsun, önce kendi şu anda yaptığın muhabbetten utanmalısın.
Sosyal ağlarda paylaş

bunları yapıp yapmadığımı nereden biliyorsun
hadi hepsini geçtim ben bu videoyu bu insanlarla paylaşmak istedim bakın ben emek verdim diye ve bana ancak tunca bunu kaldır diyebilir tartışma bitsin bu yüzden sen rahatsız olabilirsin ama ben onun rahatsız olmayacağını biliyorum olursa da dediğim gibi özel yollarla 'O' bildirir.
Sosyal ağlarda paylaş

haklısın belki rahatsız olurdum anti, bir şey ortaya dökülürse üzerine yorum yapılmasını göze alınıyor demektir, koyan kişi utanmıyorsa ben utanacak değilim illa biri utansın diyorsan zorla kendini sen utanabilirsin belki.

bu arada yazdığım şeyler bir görüş, tavsiye niteliğinde. talimat değil. beğenirsin, beğenmezsin, kendi keyfine kalmış. ben ne desem boş ama o zaman hem yorum yapılsın diye koyuyorsun hem de yapılan yorumu beğenmiyorsun bu kadar hassaslık fazla sanki.

[ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 04:18 tarihinde, zarek tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Tanımam etmem ama -şimdiye kadar gördüğüm kadarıyla- Tunca ve Isabella (gerçek isimleri kullanmak isterdim ama ne yazıkki bilmiyorum) gayet sempatikler ve birlikte olduklarını da bilmeyen yok heralde.

Aynı zamanda burası, sevdikleri ve sevildikleri bir yer. Bu yüzden de bu forum içinde küsmeleri, barışmaları ya da aşk-ı ilan etmeleri gayet normal ve olası birşey. Anormal geldiyse vay anormaller deyip kafanızı çevirip gidin, biz de ne güzel valla deyip, gülümseyip geçelim.

[ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 04:22 tarihinde, Zopik tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...