CrayTotem Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Bilgisayar durup dururken devamlı bir error vermeye başladı , error dediğim de pencere çıkıyor işte , windowsun çalışması için gerekli oolan bazı dosya ismi orjinal değil mi ne diye . Zırt pırt cancel dedim , zırt pırt çıktı . Ben de belki durur diye restart attım , şimdi de window'u nasıl açayım , safe mi açayım normal mi açayım ekranı çıkıyor ama orda ya bişey seçemeden ya da bişey seçtikten sonra kitleniyor . Niye olduğu ve nasıl düzeleceği hakkında fikri olan varsa çok iyi olur . //xaenin.
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 sistem kurtarma disketi varsa direk çözüyor..ben öyle yapıyorum hep bana da çıkyor..
CrayTotem Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Iı yok canım , disket sokacağım bir yer de yok laptop zaten dsg //xae .
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 benim kurtarma disketi de cdye çekik ztn =) valla başka çözüm ben bilmiyorum
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 taw windows yükle işte miss gibi bastan abi en iyisi o olur
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 windows cd'si ile bilgisayarı boot ediyorsun. sonra da "kur" ekranında "r" (repair) tuşuyla tamir ediyorsun. sorunlu dosyaları tekrar yüklüyor bilgisayar. kurtarma disketi de (bootable cd yapılmışsa) işe yarar.
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Açıkçası windowsun kurtarma sistemini kullanmanı tavsiye etmiyorum. Varolan tüm dosyaları yeniden kurduğu için sistem feci hantallaşıyor. Eğer sorunu çözemediysen format at derim, hem şu tatil zamanı boş vakit çoktur =)
Öne çıkan mesajlar