DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Sevgili dostlar, Dün bu akşam balık avı yapılacağı bilgisi verildi ama nerede yapılacağı, balıkların neyle tutulacağı muamma... Naboo'da mı tutucaz balıkları, bi de neyle tutucaz, serpme ağ, trol, misina, çapari???[hline]Devvo Ki'yyst, Novice Ranger,Novice Creature Handler, Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 evt,bu piknik işi ciddi,nerde yapıyoruz :)[hline]Eclipse:Eive Ikeste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 rastgele :)[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Hele saat 24:00 olsun bakarız :),belki Corellia sahilleri belki de bizim PA hallın ordaki sahil olabilir.Yada başka biryer..[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 ben oltamı aldım[hline]Eclipse:Eive Ikeste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 ben cevreci ve avlanmaya karsi oldugum icin katilamayacagim. keske amorphous gemstone kazma partisi yapsaydiniz ehehe.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Yanlız iş oltayla bitmiyor bir alet daha istiyor(du) balık tutmak icin ben denemiştim ama önemsemedigimden ne istedigini unuttum bile.[hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden ' Memleket : Naboo-Theed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 yem istiyo ,5 tane balık tuttum :)[hline]Eclipse:Eive Ikeste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 butun pa ya bu mükemmel avdan dolayı teşekkür ederim gelmeyenlar çok şey kaçırdılar valla....[hline]Sgecca-Wookiee-Smuggler Spy Network-Instructor Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Hehe gerçekten süperdi 2 balık tuttum,ayrıca AoP guildinden de 2 kişi vardı çok güzel vakit geçirdik :).[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Aktiveteler arasında güreş,yüzme yarışı, kamp ateşi etrafında benim dansımı izlemek 8-),balık tutmak ve tabiiki sınırsız muhabbet vardı. 1 tane bile balık tutamadim ama.... :-l[hline]Muhendis A'ab Novice Pistoleer,Novice CH at Eclipse Wolith Wannabe Commando at Ahazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 http://enginar126.sitemynet.com/piknik.jpg Buda ss dikkat ederseniz Sman'chi gozlerini gobegimden alamiyor. :lol:[hline]Muhendis A'ab Novice Pistoleer,Novice CH at Eclipse Wolith Wannabe Commando at Ahazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 biraz borç versene çok para varmış sene :)[hline]Eclipse:Eive Ikeste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Vay vay gizli gizli para toplamış :),yakalandın :)[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 cedi olcaz diye açlıktan ölcek halimiz yok ya[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Yüzmede ve koşuda Muhendisi geçtim ama güreşte Sgecca yönetti :P[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 said: EarS, 15 September 2003 22:21 tarihinde demiş ki: Yüzmede ve koşuda Muhendisi geçtim ama güreşte Sgecca yönetti :P Lag vardı :-p[hline]Muhendis A'ab Novice Pistoleer,Novice CH at Eclipse Wolith Wannabe Commando at Ahazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 offf ya siz beni guldurdunuz allahta sizi guldursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Bi dahaki ava seni de bekleriz Sad... Bakalım master BH'ler nası balık tutuyo... :-) [hline]Devvo Ki'yyst, Novice Ranger,Novice Creature Handler, Eclipse [Bu mesaj DA2019 tarafından 16 September 2003 13:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 said: DA2019, 16 September 2003 13:21 tarihinde demiş ki: Bi dahaki ava seni de bekleriz Sad... Bakalım master BH'ler nası balık tutuyo... :-) [hline]Devvo Ki'yyst, Novice Ranger,Novice Creature Handler, Eclipse [Bu mesaj DA2019 tarafından 16 September 2003 13:22 tarihinde değiştirilmiştir] Tabi ki Light Lightning cannon ile :),alandaki tüm balıkları yakalarsın,hem de çıktığında pişmiş olur :).[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 jedi lara bak balıkçı olmuşlar eheh[hline]youth only zone! ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar