Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik forumlarında sevilmemek...

la_bombonera

Öne çıkan mesajlar

la_bombonera kafana takmıycaksın ki bunları. yoksa sinir^3 olursun.

nocom fan kılapıım var benim. her türlü ayar,monte,tesisat işlerini yaparım. istediğin nickleri ver, anında sindirme politikasına girişirim ben.

--------

14 yörünge dışım var, mutlumuyum ? hayır :(
Sosyal ağlarda paylaş

bazen, yanağından süzülen iki damladır: paticikte sevilmemek.

gözündeki değer deyince burada şu şekilde ters mantık da yürütebiliriz.

mesela asteroth, onu herkes sever. ama bir sor bakalım seven adamların asteroth'un gözündeki değerini.

[ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 04:34 tarihinde, zarek tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Beni de mikleyen yok forumda , 2003 sonundan beri forumda varım, evet böyle iğrenç bir nikneym seçmemin sebebi de foruma üyelik açtığımda onüç (13) (!) yaşında olmam dolayısıyla , KuuLBoY , CaDDeBoY_6969 misali böyle kuul moda girmek için kendini kanıtlama çabaları vs... gibi şeyler işte anladınız, ha maşak geçen yığınla insan var , çılgın çocuk iso lakabını da almış durumdayım , ama takmıyorum abi sonuçta ben bu forumdaki muhabbetlere , insanların iyi veya kötü farketmez , geçinmelerine , topik çeşitliliğine ve diğer forumlar gibi ''4g4 r3p plssss'' ya da ''18+ GEYİK HİKAYELER'' gibi şeyler olmamasından dolayı seviyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

hata sende değil zarekte
ama o da hatalı değil aslında
sana garezi yok aslında
insanların yetiştirilme biçimleri
keza birbirinden farklı ite
tabi neden bilinmez böyle diye
iyice uç bir örnek zarek
reelde bak keyfine burayı boşver bence de

edik:bu postumu zarek e armağan ettim

[ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 09:34 tarihinde, Dev tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...