Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 hah iç iç bunu de. hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 o değil de bu topikte ilk defa bi sevgi pıtırcığı gördüm herkesi.. noluoz lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Seviyorum ama kimi En tatlı birisini Nasıl anlatsam ona İlk harfine baksın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 hayat sevince güzel sevince tatlı güzel bir kuşu kelebeği bir ömür sevin yeter.lol.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 eğer bir yeri seversen orası dünyanın en güzel yeridir, eğer bir yeri sevmez isen orası dünyanın en güzel yeri değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 vizontele ownz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 la_bombonera kafana takmıycaksın ki bunları. yoksa sinir^3 olursun. nocom fan kılapıım var benim. her türlü ayar,monte,tesisat işlerini yaparım. istediğin nickleri ver, anında sindirme politikasına girişirim ben. -------- 14 yörünge dışım var, mutlumuyum ? hayır :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 said: sinir^3 çok kötü espri olmuş:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 nie bana gıcıkmısım kelimelerimi cımbızla cekıosun gibi yaklaşımda bulunmamı istermisin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 kötü belki evet ama bence o kadar da kötü değil. çok kötü yazıp alıntı koyacak kadar en azından. hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Onyüzbinmilyon üye var, hangi birine sevdireceksin kendini. Hiçbir şey yapmasan, yine çıkacaktır sevmeyen adam. Önemli olan, o adamların senin gözündeki değeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 bazen, yanağından süzülen iki damladır: paticikte sevilmemek. gözündeki değer deyince burada şu şekilde ters mantık da yürütebiliriz. mesela asteroth, onu herkes sever. ama bir sor bakalım seven adamların asteroth'un gözündeki değerini. [ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 04:34 tarihinde, zarek tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Yahu zarek, sen o zaman böyle bildiğin mahalle çeşmesi gibi bir şeysin be? İyi dayanıyosun valla, takdir ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 beni sevmeyenlerin hepsini toplasan gözümdeki değeri üç kuruş ancak eder merak etme. üç kuruş için gözyaşı dökmeyecek kadar halim vaktim yerimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 O zaman "zarek'i sevmeyenlerde enflasyon var" diyebilir miyiz? Çok ucuzlamış ama, olmaz ki öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 ast: serbest piyasa. ne olacağı belli olmaz. bu kadar kesin konuşma bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Seni hortumlarlar, dikkatli ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 uyusun da buyusun niiiiinni... hadi hadi uzatmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Amca size amca diyebilir miyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 zarek mesaj kutun dolu [ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 04:56 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 ben o hortumcuların hortumunu da keserim gerekirse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Beni de mikleyen yok forumda , 2003 sonundan beri forumda varım, evet böyle iğrenç bir nikneym seçmemin sebebi de foruma üyelik açtığımda onüç (13) (!) yaşında olmam dolayısıyla , KuuLBoY , CaDDeBoY_6969 misali böyle kuul moda girmek için kendini kanıtlama çabaları vs... gibi şeyler işte anladınız, ha maşak geçen yığınla insan var , çılgın çocuk iso lakabını da almış durumdayım , ama takmıyorum abi sonuçta ben bu forumdaki muhabbetlere , insanların iyi veya kötü farketmez , geçinmelerine , topik çeşitliliğine ve diğer forumlar gibi ''4g4 r3p plssss'' ya da ''18+ GEYİK HİKAYELER'' gibi şeyler olmamasından dolayı seviyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Zarek, bir psikoloğa görünmeni tavsiye ederim. Onun gözünde saati 100 milyon gibi bir değerin olur en azından, mutlu olursun hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 la_bombonera seni seviyoruz, üzülme olur öyle. Zarek seni kimse sevmiyor, herhalde annen bile sevmemiş o yüzden böyle olmuşsun. [ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 06:18 tarihinde, arcane tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 hata sende değil zarekte ama o da hatalı değil aslında sana garezi yok aslında insanların yetiştirilme biçimleri keza birbirinden farklı ite tabi neden bilinmez böyle diye iyice uç bir örnek zarek reelde bak keyfine burayı boşver bence de edik:bu postumu zarek e armağan ettim [ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 09:34 tarihinde, Dev tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar