Apache Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 ankara'da nerede bulunur disko topu,kaç paradır bilen varmı patide? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 benim bi arkadaşta var. satmaz ama bi fiyat söyle sorayım satar mı? en fazla ne kadar verebilirsin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 25cm çaplı olanları 22 ytl idi koçtaşta :D dev gibi alsan taş çatlasa 70 milyon. çok aşmış bişi deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 discoriumdakinden istiyorum bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 o değil de disko topunun kişiselle ne alakası var ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Valla bende geçen gün arkadaşla konuştum disko topu alcam diye, şimdi bu topiki gördüm daha da gaza geldim. diskoya çevircem odamı, sonra nihat doğan dan "kırdın kalbimi" adlı büyük eseri dinlicem ışıkların altında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 said: Madcat, 03 Temmuz 2007, Salı - 20:53 tarihinde demis ki: o değil de disko topunun kişiselle ne alakası var ya? Kendine alıyor demekki kişisel kullanacak galiba olur mu ki öyle birşey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 disko topu çok da manalı birşey değil bence. odamda asılı duruyor da yani patlangoç falansan güzel arkadaşım da yoksa normal zamanda pek de güzel görünmedii kanaatindeyim. [ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 00:09 tarihinde, Mumu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 *disko topunda hayatın manasını arar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 disko topundan bakılan fallar gerçek çıkıomuş :S) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 armadada satılıyormus cok üstün bisey 60ytl ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 zuhal müzikte vardı tünelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar