Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 edit : Neden bu linkleri verip duruyorsun, warez forumu değil burası demeyin, verdiğim albümler değil türkiye'de, avrupanın hiç bir yerinde bulunulamayacak şeyler. Bu mükemmel şeyleri size sunduğum için(ki para verip alınılamayacak birşeyi vermemin cezalandırılması gerektiğini hiç sanmıyorum) şikayet edeceğinize teşekkür edin. Olur ki İstiklal'e gidip alabileceğiniz bir şey yazarım, uzaklaştırın hemen iki haftalığına :) (sahaflar hariç) 70lerde çıkan en iyi albümlerden biri bence açık arayla diğerlerinden. 74'de çıktı. Grup 1972-1975 arasında hayattaydı, ve fusion yaptılar. Bu şimdiye dek dinlediğim fusion albümlerinin en tekniksel başarıya ulaşmış olanı. İster metalci olun, ister rapçi dinlemelisiniz bunu, yeni odalar açmalısınız beyninizde. Eğer gitar ile ilgileniyorsanız kesinlikle dinlemelisiniz, Larry Coryell'i tanımalısınız, şimdi ki teknik, ruhsuz gitaristlere hiç benzemiyor, bir şeyler öğrenirsiniz. *linkin içinde booklet de var. Track Listing: 01. Birdfingers 02. The Funky Waltz 03. Low-Lee-Tah 04. Adam Smasher 05. Joy Ride 06. Yin 07. Theme for a Dream 08. Gratitude ''A So Low'' 09. Ism-Ejercicio 10. Right on Y'all Personnel: Larry Coryell - Guitar Randy Brecker - Trumpet Alphonse Mouzon - Percussion Mike Mandel - Piano, Synthesizer Danny Trifan - Basshttp://sharebee.com/31357c4a [ Mesaj 10 Temmuz 2007, Salı - 08:47 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 10 Temmuz 2007, Salı - 09:08 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 bakalim tadi nasil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 ben begendim, cidden hoşmus. emege saygı +rep :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 baya iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Low-Lee-Tah en iyisi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 indiriyorum bakalım neymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 right on y'all daha imba bence heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 paylaşım için teşekkürler, güzelmiş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar