Kithnos Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Selam arkadaslar; Bu GencTur interrail alanlara avrupa`daki treni agini gosteren bi harita veriyorlarmis,biz bileti onlarda almiyacaz ama o harita isimize yarar.Sizin elinizde var mi o haritadan ? Bi sekilde ulasmam mumkun mudur ? Tek tek her ulkenin tren sitesine girip de bakmak mumkun olmuyor,cogu kendi dilinde,harita olarak hangi sehirler nereye bagli gormek daha iyi olur
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 alakasız olacakta interrail eskisi gibi değilmiş diye duydum ben, herkes work and travel'a kaymaya başladı
Kithnos Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 eskisi gibi degil derken ? eskiden neymis ne olmus ki abi ? WAT bana yalan gibi geliyo ya,kole pazari gibi bisey,saati 6$ dan it gibi calistiriolar,hangi kasabada olucagini Allah bilir,ne kadar gezip ne kadr dolasican? Orda 15 saat calismanin sonunda aldigin parayi de ABD ye birakip geri geliyosun :)
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 WATda feci parakırabiliosun eğer köle olmaya razıysan=)
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 saati $6'sa it gibi oldugu acik da, o parayla mi yasiyosun yoksa sana zaten kalacak yer ayarliyolar da sonradan paranin hepsini birakiyo musun abd'de? anlamadim ben.. ($6 cok cok az bi para)
Tyrael Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 haritadan bende var fotokopi çekebilirsin istiyorsan kadıköy tarafında oturuyorum fakat çabuk olman lazım perşembe gecesi ben gidiyorum WAT içinde pedicab i çok tavsie ediolar [ Mesaj 03 Temmuz 2007, Salı - 19:18 tarihinde, Tyrael tarafından güncellenmiştir ]
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Bu interrail nedir ne değildir arkadaşlar iyi birşeymidir?
fenris Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 interrail şahane bişeydir.herkese tavsiye edilir...de WAT la ne alakası var anlamadım... eskisi gibi değil derken bölgeler filan yok artık onu mu diyosunuz? edit:bize gençtur öyle bişey vermemişti.yeni çıktıysa bilmem.gerçi sanmıyorum öyle bişeye çok ihtiyaç duyacağına.heryere tren var işte :P
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 saati 9$'dan az iş yok WAT'da ama vergi çıkıyor ondan 1$ kadar interrail'a gelince; avrupuda tren ana tren garlarında o gardan nereye tren gittiğini gösteren harita bulunuyor... frankfurt, berlin, paris vs. mesela
Reflective Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 WAT'da en iyi para alaskada balık fabrikasında varmış ama orada artık work and travel olmazda work and work olur gibi geliyor bana :D
Öne çıkan mesajlar