Kithnos Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Selam arkadaslar; Bu GencTur interrail alanlara avrupa`daki treni agini gosteren bi harita veriyorlarmis,biz bileti onlarda almiyacaz ama o harita isimize yarar.Sizin elinizde var mi o haritadan ? Bi sekilde ulasmam mumkun mudur ? Tek tek her ulkenin tren sitesine girip de bakmak mumkun olmuyor,cogu kendi dilinde,harita olarak hangi sehirler nereye bagli gormek daha iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 alakasız olacakta interrail eskisi gibi değilmiş diye duydum ben, herkes work and travel'a kaymaya başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 eskisi gibi degil derken ? eskiden neymis ne olmus ki abi ? WAT bana yalan gibi geliyo ya,kole pazari gibi bisey,saati 6$ dan it gibi calistiriolar,hangi kasabada olucagini Allah bilir,ne kadar gezip ne kadr dolasican? Orda 15 saat calismanin sonunda aldigin parayi de ABD ye birakip geri geliyosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 WATda feci parakırabiliosun eğer köle olmaya razıysan=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 saati $6'sa it gibi oldugu acik da, o parayla mi yasiyosun yoksa sana zaten kalacak yer ayarliyolar da sonradan paranin hepsini birakiyo musun abd'de? anlamadim ben.. ($6 cok cok az bi para) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 saati 6 dolar dılmıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 kalacak yer kendin ayarlıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 haritadan bende var fotokopi çekebilirsin istiyorsan kadıköy tarafında oturuyorum fakat çabuk olman lazım perşembe gecesi ben gidiyorum WAT içinde pedicab i çok tavsie ediolar [ Mesaj 03 Temmuz 2007, Salı - 19:18 tarihinde, Tyrael tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Bu interrail nedir ne değildir arkadaşlar iyi birşeymidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 iyi birseydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 evet iyi bilirdik. geziyosun işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 interrail şahane bişeydir.herkese tavsiye edilir...de WAT la ne alakası var anlamadım... eskisi gibi değil derken bölgeler filan yok artık onu mu diyosunuz? edit:bize gençtur öyle bişey vermemişti.yeni çıktıysa bilmem.gerçi sanmıyorum öyle bişeye çok ihtiyaç duyacağına.heryere tren var işte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 saati 9$'dan az iş yok WAT'da ama vergi çıkıyor ondan 1$ kadar interrail'a gelince; avrupuda tren ana tren garlarında o gardan nereye tren gittiğini gösteren harita bulunuyor... frankfurt, berlin, paris vs. mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 WAT'da en iyi para alaskada balık fabrikasında varmış ama orada artık work and travel olmazda work and work olur gibi geliyor bana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar