Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 izmirde güzelyalıda yeni evime yerleşmiş bulunuyorum son 2-3 haftadır(aslında ev bayadır vardı fakat üstüme tamamiyle verilip artık yalnız yaşayabilceğim bir ev oldu). çok garip bişi. çalışıp kendi faturalarını ödemek, her eve gelenlerden sigara kola istemek vs. evt güzel birşeymiş en azından kira vermiyorum(z). evimiz çok şirin minik bahçeli(bahçede bir klube), sonracığıma büyük teraslı 2 katlı müstakil bi ev ama 2 kat denmez pek üst katta sadece 1 oda var. ev biraz pis... aslında biz taşınmadan önce temizdi hayvani bir yaşam biçimimizle temizliği unuttuk neyse. çeşme'den(magandalar vadisinden) kurtulup eski yuvam güzelyalıma taşınınca bi mutlu oldum oh çektim. eve taşınmakla çok şey öğrendim bu arada, internet ne kadar gereksizmiş... 1 aydır nete girmiyorum hiçte koymadı hani. ama tabikide interneti çektirmek lazım ki ondan önce bi iş bulup çalışmak ve gelecek olan kol gibi faturaları ödemek lazım olcak( ühü :'| ) patimi özlemişim bi bakayım dedim ne olmuş ki pati uo açılmış obarey net geldimi başlarım inş... bu arada midi yarışmasında da bi aksilik çıktı eve taşınma mevzuları yüzünden kusruma bakmayın. ay aslında çok özlemişim nette dolaşmayı be neyse cüzdanımda ki son paralarımda bitiyor para lazım. izmire yolu düşen olursa gelsin uğrasın yanımıza patiler misafirimizdir(sigara ve kola getirdikleri sürece) int parası kaçmadan hepinizi selamlıyıp kaçıyorum kibs cnms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 ya bende tatil için kalacak yer arıyodum tamda. nasıl güzel yermidir deniz felan varmı yakınlarda. ayıpsın hallederiz 2 sigara 2 kola alırım ben sana 4 5 gün kalırım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 ben güzelyalıda veya üçkuyularda bodye başlıcam dönüşte gelirim ehue =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 tamam ya. bundan sonra pati izmir buluşmalarını masteis in evinde yapıyoruz.herkes yanında gelirken 1 sigara 1 kola getirsin :D. ne zaman buluşuyoruz?dsaasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 valla yiyecekleri hallettiğiniz sürece alın anahtarı verim :P 5-6 sefil yaşıyoruz evde amcamı falan bekliyorum iş için artık sefaleti düşünün. yani kendim için demiyorum isteyen gelsin gelirkende tabi elinde içi dolu bir poşet olsun tabi :P gerçektende gelmek isteyen olursa kapımız açık herkese ha bide kız tanıdık varsa iyi olur eli iyi iş yapan... [spo]şey yemek ve temizlik falan yani[/spo] [ Mesaj 05 Temmuz 2007, Perşembe - 19:53 tarihinde, Masteis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 dsfadgdsfgds ben yaparım ev işlerini ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 abi evde elektrikli süpürge yok çok sefiliz... günlerimiz güzel geçiyor, inş internet ve elektrikli süpürge alcaz ama eğleniyoruz hani gayette zevkli -zor- ve eğlenceli bir yaşamımız var. inş hep böyle devam eder tabi içimden bi ses bu eğlencenin faturaların gelceği gün sona ercek diyor ya neyse =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Tamir ettik elektrikli süpürgeyi.. temizleyin ulan işiniz mi yok... Geldiğim zaman yardım ederim yine ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 edit nelere kadir sdfsdf hayırlı olsun ayrıca güzelyalı süper yer [ Mesaj 07 Temmuz 2007, Cumartesi - 23:17 tarihinde, Othranx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 ay negüzel özendim birden umarım rahat bir yaşantın olur... şehirden uzaklaşmak iyidir tabi...ev sorumlulğu filan değişik oluyor ama alışmak lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 o yasamı gecen sene ben yasadım bir sure sonra faturalar insanın icine kacıyor gıttıkce sayılar buyuyor falan sonra aılem janms dıye donuyorsun .p hergun makarna yemek,sıgara ıcıyorsan son sıgaranın bıtmesı ve para olmaması falan off cok kotu euhe ama ınsanın kafası rahat oluyor,kendı yasamı kendı elınde oluyor daha fazla dingin oluyor aile baskısı olmuyor o yonu cok guzeldır. ayrıca ınsanın bır ugrası oldugunda zaten ınternete gırmıo bos ınsan ısı hep bunnar :P [ Mesaj 08 Temmuz 2007, Pazar - 19:59 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 @villians : Ben sana anlatayım biraz nasıl oluyor geçsin özenmen.. gel msn'e jnmz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar