Absolut Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 SL ile bütün mesleklere yeni nanolar geldi. Bunların satıldığı herhangi bir yer var mı? KAbaca baktım ama ISP dükkanında eskiler vardı sadece yenileri göremedim. Satılma yarini bilen var mı? Varsa tabiki dükkan yerini detaylı yazmasını rica ediyorum.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Gardenlarda "West" tarafında duran vendorlar ;)[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Saol[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Bir sorum daha var. Bu jobe culster olayını aylar geçmesine mevsimler değişmesine kullanmamış biri olarak. Bunları normal cluster gibi mi kullanıyoruz yani 1 implanta 3 tane cluster koyarken biri jobe olabiliyormu yoksa dolu olan bir implante ekleyebiliyormuyuz? Bilmemek değil öğrenmemek ayıp demiş atalarımız.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 dolu olan bir implant e eklemiyosun, boş implant'e normal bir cluster yerleştirir gibi yerleştiriyosun. yoksa hala xp cluster'larini kullanmaya başlamadınmı? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 EEE ne anlamı var o zaman jobe clusterın yani normalden hiçbir farkı yok. Artık dukkanlardada satıldıgına göre jobe=normal cluster diyebiliriz yani. :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Eğer o cluster ın slotu boş ise koyabiliyorsun fekat bir dikkat edilmesi gereken nokta Shiny Jobe Clusterlar çılgın Psychology vs. gibi Skiller istiyor alırken dikkat etmek lazım.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Çılgını tanımlayın lütfen :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheater Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 1250 ama korkma bizim guildde var[hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer Citirr - Clan Bureaucrat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
under_the_runes Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 implantin treatement gereksiniminide bir hayli arttiriyor, 120 add all defence ekledim r.arm a normalde 951 olan treatement 1010 a cikti. gerci cok sorun degilde soyliyim dedim. bu arada 1250 psy aramaktan karnim catladi sonunda buldum ancak daha yeni implantlar yapicam 1250 psysi olan varmi sole add etsem listemede sizi tipplesem. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 official atlantean market forumlarında 1250 psycho başlıklı post'lar vardı onlara göz at istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Zaten zavallı Cratlar SL deki saçma area calm bug ından sonra bi tek implant yapmaya giriyorlar oyuna.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheater Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 190+ birisi icin bizim org contractlarimiz ve kendisinin perkleri sayesinde zor olmamasi lazim ben 225 ql implanti rahatlikla takabilrim usenmesem[hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer Citirr - Clan Bureaucrat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Elysium Gardende yok nano satan bey. Hangi gardenda var WWdan direk gidilebilen.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Cuma'ya gitmiştir :P Sanırım ilk Scheolde başlıyorlar satmaya bu arada [hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't. [Bu mesaj SadButcher tarafından 07 October 2003 11:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Scheole gitmek için hangi itemı kullanmamız gerekiyordu.Yani adı neydi muhtemelen scheol insignia gibi birşeydir :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Insignia of Ocra bizim tarafınki.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Ok Birde son soru ordan geri dönmek için illa terminate gerek dimi. Yani gidiş gibi kolay bir dönüş yok.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Nereye gitmek istediğine göre değişir RK ya ise kenardan aşşağıya atlayarak birazda şansın varsa Athen yakınlarına düşebilirsin (Şansın yoksa Eastern Foul Plains e de düşebiliyorsun :)) Eğer Jobe a geri dönmek istiyorsan elinde ilk Garden ın (Nascenede bulunan Garden) Permanent Key ini alıp gardenda bulunan Vibrating Statue of bilmemne ye sağ tıklayınca o gardena gidebilirsin oradanda normal transport statueları kullanarak Nascene frontier a gidebilirsin. Gerisi iki adım yol zaten Jobe a kadar[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chrysaor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Ben perma garden key alana kadar gardenda save ediyorum sadece, keyi alinca savei RKya aliyorum cok rahat oluyor. Su an Adonis perma garden keyim var, RK portaliyla hemen gardena gecebiliyorum, geri donmek isteyincede /termliyorum. Eger vortex varsa yakinda, icine atliyorum. Fixer evaclerini ve adonis gilthar keyini fixleseler, cok daha kolay olucak olay :([hline]O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Bİrde şu garden key questleri yapmış olan arkdaşalr detaylı olarak yazabilirler mi?[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chrysaor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 http://www2.northamptonshire.gov.uk/ao/forum/index.php[hline]Chrysaor - The Man Soidia - Spiritual Leader Golestandt - Made Man Uklesh - Initiate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheater Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 said: SadButcher, 07 October 2003 13:10 tarihinde demiş ki: Nereye gitmek istediğine göre değişir RK ya ise kenardan aşşağıya atlayarak birazda şansın varsa Athen yakınlarına düşebilirsin (Şansın yoksa Eastern Foul Plains e de düşebiliyorsun :)) [hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't. sansla alakasi yok aynı yerden dusersen hep aynı yerde oluorsun athenın yakınına dusen kısım sanırım elysıum, oyle belli nereye dusucegın onceden ama mesela Schoel de 3 farklı yerden dusuk rubikada 3 farkli yerde olabilirsin, ama aynı yerden dustugunde hep aynı[hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer Citirr - Clan Bureaucrat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar