Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Alakasız alakasız itemleri garip fiyatlarda satıyorum... (1gpden başlıyor) Vampiric embrace scrollu, 40 lucklu bracelet ve 60 lucklu crossbowum da var... [spo]Resmin sağ alt köşesinde gördüğünüz kızıl saçlı npc benim vendorum[/spo] [ Mesaj 03 Temmuz 2007, Salı - 18:38 tarihinde, Hergonan tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 03 Temmuz 2007, Salı - 19:24 tarihinde, Hergonan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 ee hangi moon gater hepsi bir brinin aynı harita koysan da gorsek:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 bulldog tebrikler sorduğın soru için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Abi adam gerizekalıya anlatır gibi anlatmış yew moongate diye hangisi diyo aslkjdalsjkdasljdfafs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 adam sorarken yoktu onlar. ama başlıkta yew olduğu yazıyordu o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 benimki de o moongateden brite geçince hemen orda :b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 ohoo hatalı o evler mg den bir ekran uzak olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 solda görünen de benim evim övünmek gibi olmasın bi b.k yok =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Evet sorarken yoktu ama başlıkta yew vardı zaten :p Zamanında editleyebildim ama hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 sen editledigin salak olan ben oldum :D ama ywe yazısını gormemistim baslıktada: D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar