Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

evlence eğlence üzerine analiz

zarek

Öne çıkan mesajlar

ha bi de belirtmek istedim...Bi erkeğin istediği kızla beraber olması ayıp karşılanmıyorda bir kızın istediği erkekle zevk için bile olması neden ayıp karşılanıyor? Ne fark var ki. Kadınlar da erkekler kadar cinsel ilişkiye girmeyi isterler. Erkeklerin ne üstünlüğü var? Olay bi zar parçası mıdır yani??

Ayrıca şunu da belirtmek isterim, bi erkekle beraber olup bunu rahatlıkla ''evet sevdim beraber oldum'' diyebilen kız, bakire olup da bi erkekle beraber olmak dışında her şeyi yapan kızdan çok çok daha namusludur bence.
Sosyal ağlarda paylaş

evet arkadaşım dediğin gibi ;

said:
namusu hala bacak arasnda görüyosunnuz yani

namusu hala bacak arasında görüyorum ve görmeyede devam edeceğim. bunu alaycı bir şekilde söylemende umrumda değil. kendi görüşündür ama en azından başkalarının görüşlerine saygı duyman gerekir.

said:
ben bu tarz düşünen insanların kızlarla aralarının pek iyi olmadığını düşünüyorum.

seni böyle bir hüküme iten nedenler nedir çok merak ettim. insanlar karşı tarafın düşüncelerinden çok , nasıl görmek isterlerse öyle görürler. yazdığım 3 paragraftan bunu çıkartmana anlam veremiyorum

[ Mesaj 03 Temmuz 2007, Salı - 03:35 tarihinde, nocom tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

@nocom

namusu bacak arasında görmen yanlıs bence. Çünkü dediğim gibi bakire olup her haltı yapmıs bi sürü kız var ortalıkta. Ayrıca günümüzde diktirmek diye bişey var. Bence bi insanın namusunun ne olduğunu görmek için bacak arasına bakmaktansa o insanın dediklerine inanmak gerekir.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
yaşadığım topluma göre dedin ?.bende bu toplumda yaşıyorum ama öyle düşünmüyorum.başta kendi düşüncem diceksin toplumu falan karıştırdın işin içine

saygı duyarım düşüncene.ama bir tavsiye o düşünceden kurtul derim

evet yaşadığım topluma göre dedim. yaşadığım toplumun büyük bir bölümü de benimle aynı görüşte olduğuna inanıyorum. türkiyeyi nasıl bir yer olarak görüyorsun ?

tavsiye alacak yaşı çoktan geçtim.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
namusu bacak arasında görmen yanlıs bence. Çünkü dediğim gibi bakire olup her haltı yapmıs bi sürü kız var ortalıkta. Ayrıca günümüzde diktirmek diye bişey var. Bence bi insanın namusunun ne olduğunu görmek için bacak arasına bakmaktansa o insanın dediklerine inanmak gerekir.

bakire olup her haltı yapmış bir sürü kızı burada savunmuyorum, ayrıca da dediğim şekilde "namusu 2 bacak arasında görmenin" dışına koyuyorum onları. kaşar modunda olan birisi ile verdiğin örnek tiplerin benim gözümde hiç bir farkı yok.

insanların dedikleri ile yaptıkları birbiri ile örtüşmeli.

ben sizin bu düşüncenizin benim görüşlerimle aynı olmadığını belirtiyorum. siz kabullenebilirsiniz, ben kabullenmem. ama size kalkıpta düşüncelerinizi değiştirin demem. diyemem de zaten. aklı başında insanlarsınız.
Sosyal ağlarda paylaş

tavsiye almanın yaşı yoktur

ben istanbulda yaşıyorum.çevremde senin gibi düşünen insan yok.

cinselliği çok büyük birşey olarak gormuo kimse.bir ihtiyac bir zevk olarak.

istiyenin istediğiyle birlikte olabildiği bir ülkedeyiz.kimse kimseyle zorla birlikte olmuo.bir kız seçim yaptıysa onun seçimidir kaşar olamaz yani
Sosyal ağlarda paylaş

çok lankadanak diye ortadan giricem de..

alan memnun veren memnun!

ayşe ile veli yiyişmektedir, koltuk arkasından kuru kalabalık çıkıverir:
[oyuncular: + cinsel özgürlük yanlısı, - bekaret taraftarı, ** ayşe, * veli]

+yiyişin yiyişin.. negzel!
-huoop kızın namus gidecek lam!
+namus! sen hala nerede kalmışsın! geri kafalısın sen olm
-hadii lan! sizin gibi önüme gelene geçene vermiyoruz diye mi? ar var edep var..
+biz sanki önümüze gelene veriyoruz.. sevdiğimize veriyoruz işte! el ne karışır..
-veriyon mu veriyon.. ele de veriyon.. karışmış el de, şey de karışacağı kadar.
+Senin ağzından çıkanı kulağın duyuyor mu?
-lam benim ağzımdan ne çıkıyor ben biliyorum.. ona göre konuşuyorum... .. da (o_O?) kızın ağzından ne çıkıyor lam? YUH! LAM lam.. dur lam..

*amcacım bi gider misiniz? alan memnun veren memnun.. size ne lam?

-şimdi o değil de bak sen her kızla düşüp kalkıyon şimdi evleneceğin kız bakire olmazsa..

*O zaman bakarım amca, o zaman bakarım! o iş bana düşüyo sana ne yahu!

*bi sn..

*AYŞE! BU ADAMLAR BURADA NE ARIYOR! YOKSA BUNLARLA DA MI? YUH ARTIK

**Yok veli olur mu hiç?

*Nereden bilcem olur mu olmaz mı! zati bakire değildin geldiğim de ben!

-şşt lam + bana bi puan yaz!

+yahu fitne fücür bi ailenin daha dibine koydun.. ailelerin bekaretini bozuyon lan - sen!

-abi o değil de adam pompalıyı çıkarttı geliyo! iyisi mi kaçalm!

her neyse... esasında kim neyi istiyorsa onu alıcak.. ha el mahkum seçenek olmaması sebebiyle ailenin istediklerini de alacaklar olacaktır ancak kişisel tercih hedesi işte.. tek doğru yok yani... gavurun dediği gibin "veni vidi vici" yani türkçe meali ile.. "geldim bakireydi evlendim" diyecekler olacağı gibin bunu farklı kaynaklar "geldim sevdim evlendim" olarak da çevirebilecektirler.. tefsirler yoruma göre farklılık gösterbilmektedir nihayetinde..

zati dünyayı yaşanır kılan da bu çeşitlilik değil mi?

we are the world.. we are the children.. we are the virgins, we are the nymphomaniacs..

[ Mesaj 03 Temmuz 2007, Salı - 03:49 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ne olursa olsun bi kıza kaşar demek çok büyük ayıp bence... Ne biliim bunu kullanmayın hafif meşrep falan diyin ama ne biliim kızı aşağılar gibi kaşar! demek çok ayıp ya. Çok afedersiniz de siz eğer bi kaç kişiyle birlikte oldu diye bi kıza kaşar diyorsanız bende bi kaç kişiyle birlikte olmuş adama jigolo derim...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tavsiye almanın yaşı yoktur

ben istanbulda yaşıyorum.çevremde senin gibi düşünen insan yok.

cinselliği çok büyük birşey olarak gormuo kimse.bir ihtiyac bir zevk olarak.

istiyenin istediğiyle birlikte olabildiği bir ülkedeyiz.kimse kimseyle zorla birlikte olmuo.bir kız seçim yaptıysa onun seçimidir kaşar olamaz yani

eksiklerin varsa tavsiye alabilirsin tabi ki. bunu yapman normal. yapmalısın da.

zaten senin gibi düşünmediğim için çevrende bulunmuyorum.

bende istanbul da yaşadım bir süre ve çevremde de senin gibi düşünen hiç olmadı. al sana tezat bir yaklaşım daha.

sen cinselliği çok büyük bir şey olarak görmeyebilirsin ama ben görürüm. ve buna da önem veririm. neden önem verdiğimi de anlayabilecek bir yapıda olduğunu da düşünmüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
o halde kaşar nedir ?

namus nedir ?

namussuzluk nedir ?

analiz edilmesi gerekenler bunlar.

bunları oturup burada sabaha kadar konuşabiliriz de , hayatı sadece istanbul etrafında bir semtte döndüğünü sanan arkadaşlarla biraz zor.

her şekilde konuşurum, tartışırım, dinlerim ama böyle dikta sözcüklerle, vay efendim bizde böyle, kimse oyle değil, o odur bu budurla olmaz :)
Sosyal ağlarda paylaş

o halde şunu soralım (!)

1- aşağıdakilerden hangisi bir kızın herkes tarafından kaşar kabul edilmesi için beş sene zarfında birlikte olması gereken ortalama erkek sayısıdır?

a-) 2
b-) 4
c-) 6
d-) 8
e-) önemli olan ne kadar sevdiğidir.

evet şıklar şaşırtmalı olabilir. cevaplamak için 30 saniye süreniz var. başarılar dilerim.
Sosyal ağlarda paylaş

hayatın istanbulda dondugunu sanmıorum

aksiye türkiyenin heryerini gezdim gordum kaldım.

senin gibi düşünenler gibi düşünmeyenlerde çok sayıdalar.

karşılıklı düşüncelere saygı duyduktan sora sorun yok

@zarek:ne kadar sevdiğine baglı.

[ Mesaj 03 Temmuz 2007, Salı - 03:56 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

namus, namussuzluk vs. seni beni bağlamaz çok.. yüce rabbimiz belirleyecek onu!

kaşar ise bildiğin peynirin bi çeşidi.. tost kaşarı, dilimli kaşar gibi süpermarket seçenekleri olduğu gibin diğer yandan kaşkaval (bulgar kaşarı işte) gibi farklı türleri de vardır..

Analiz yapmak isteyenler için kaşarın yaklaşık olarak elastisite modülü 300-600psi (işte 2,15-4,15 MPa al sen) ve poisson oranı yaklaşık 0,5 tir..

edit: cm3 falan çalışacaksanız birimleri ona göre düzeltin.. analizlerde yüklemeleri N olarak alın keza analizin mantığı birimsiz çalışmaktan geçer.. yükleri tanımlarken gravity, pressure ne istediğinizi gözönünde bulundurun falan filan

[ Mesaj 03 Temmuz 2007, Salı - 03:57 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

@ zarek

neden illa bi kıza kaşar demek istiyorsunz anlamıyorum. Bırakın istediği kadar adamla birlikte olsun sizene yaa nie kaşar diyorsunuz.

Bu arada bu konu çok saçma daha önce toplamda -aradıım kadarıyla- 22 sayfa tartışılmış ve sonuca ulaşılamamış...kasmayın kendinizi =)

http://forum.paticik.com/konu.php?id=134298
http://forum.paticik.com/konu.php?id=171513
Sosyal ağlarda paylaş

said:
namus, namussuzluk vs. seni beni bağlamaz çok.. yüce rabbimiz belirleyecek onu!

dasa şöyle birşey yapalım o zaman. biz herşeyi yapalım. adam öldürelim, banka soyalım vs ... sonra diyelim ki bu bizi ilgilendirmez yüce rabbimiz cezasını verir . arkadaşım sorunu anlamıyorsun sanırım. namus ve namussuzluk diye iki kavramı konuşuyorsak burada objektif değil subjektif oluruz. fikirlerimizi de belirtiyorsak bu beni bağlar.
Sosyal ağlarda paylaş

evet gördüğüm kadarıyla bir kıza kaşar diyebilmek için birlikte olduğu erkek sayısı 3-4 futbol takımı kursa bile yetersiz kalıyor.

bu durumda olayı farklı bir açıdan ele alarak uzlaşabiliriz. aldatan kız kaşardır. kaşar tartışması bitmiştir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...