Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Cort marka elektro-akustik gitarlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Fiyatları oldukça uygun,performansları nasıldır? Kore üretim oluyor sanırım. [ Mesaj 02 Temmuz 2007, Pazartesi - 17:35 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ]
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 valla ben de sadece akustik var gayet te memnunum fiyatından takamine kıvamında ses çıkarıyor oturup dene ama hepsi aynı tonu veremeyebiliyor.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Cort iyidir ya severim ben. Yeni çıkan elektrolarının hepsi (bkz. X-TH) ortalamanın çok üstünde gitarlar - ama 2-3 yıldır böyle kalite gitarlar üretiyorlar. Senin gitar da yeni modellerden ise rahatça al derim. Şu iki seri ilgimi çekti şimdi bir bakınca, tabii denemek de gerekir ama. SFX ve MR
Elderon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Cort larda bir standartizasyon problemi var. Aynı model 2 gitar birbirinden çok ama çok farklı olabiliyor. Tek tek deneyeceksin beğendiğini alacaksın. :)
Öne çıkan mesajlar