mexinth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 süper olduğumu iddia etmedim , satır aralarını iyi okumak lazım. Sadece çoğunluğun gaz konuştuğunu söyledim. Neyse yorgan gitti kavga bitti. Maç bitti, gereksiz yere tartışmanın anlamı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 haklısın abi gereksiz yere çıkmış tartışma pardon fazla kaçmış biraz ehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 :) bende hafif gazlamışım. Buranın havasından mıdır nedir? *! Reha Muhtar'la program sunmanın nasıl olacağını düşünerek yürümeye başlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 said: mexinth, 05 October 2003 21:29 tarihinde demiş ki: blackchaos sen futboldan anlayışımı eleştirmek için nasıl bir derecelendirme kullanıyorsun ben onuda merak ediyorum? Haaşa efendim nasıl böyle birşey diyebilirim. Ben zaten sana ANLIYORSUN dedim anlamıyorsun demedimki. Bi gözlem yaptım da şukadar adamın arasında bi tek sen anlıyorsun ve satır aralarını çok iyi okuyorsun. Reha Muhtar la aynı özelliklere sahipsiniz.[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Mexinth medya dikkat edersen gs değil tüm takımların ayağını kaydırmaya çalışır. Beşiktaş bu kadar başarılı takım tam bir takım ama medyada hergün bir futbolcu Lucescuyla kavga ediyormuş gibi gözüküyor. Futbolcular artık birbirleriyle öpüşmekten taraftarla gol sevinci paylaşamaz oldu godoş oldu takım. Herhalde gs başarısız diye hergün "üzülme gs aslansın sen yaparsın" diye manşetler atıp destek vericek halleri yok. Beşiktaş tan nasıl bir futbol istediğinizi hala anlamadım. gs uefa kupasını aldığı yıl napıyordu hermaçta 10 tanemi atıyordu.Gs da sıkıcı futbolunu herkes biliyor. O zaman her takıma alalım zidane gibi futbolcular boyuna show yapsınlar ortada.3 puanmı önemli show yapmakmı? show yapıcaksan git gülbenle maç yap. 3 puanı aldıktan sonra iyi oynadıktan sonra ister sıkıcı oyna ister show yap kim ne karışır be taraftar memnunmu ? sonuç iyimi? futbol güzlemi? daha tartışılıcak bir yönü kalmadı. ki zaten Beşiktaş Türkiye de şu an en zevkli ve en güzel kalitede top oynayan takım. Mexinth gs luceye asla muhtaç kalmaz diyorsun tabiki kalmaz hiçbir kulup kimseye muhtaç kalmaz zaten klup olamaz. Ama yönetim adım gibi eminimki lucescuyu gönderdiklerine ve sergeni istemediklerine bin pişmandır.[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 bu senin görüşün, ben katılmıyorum. Bence futbolu izlerken keyif alınmalı. 90 dk atak demiyorum ama zevkli olmalı. Fatih'in 4. senesinde ki gibi bir oyun istiyorum ben. Öyle keyif veren bir oyun. Sanırım bu konuda da yanlız değilim çünkü gençlerbirliği geçen sene sırf bu yüzden bayağı maçını izlettirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalzhim Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 ya abi 3 - 0 dan olacak sonra olacak iş değil ya bu galatasaray ne olacak böle ?[hline]BaşarI AyrIntILarda GizLidiR. Xharloan Dalzhim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Bu ülkenin hali ne olacak böyle diyenler içinde söyleyeceğim birşey bu; siz böyle sormaya devam ettikçe hiçbir şey. Takıma destek vermek için çaba gösterdikçe herşey!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar