Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız arkadaşı olmamak turkleremi mahsus ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tamamda kingpiin bi taraf tek sıkımlıkken diğer taraf exponentional ilerliyo

bone oda sakat abı karpuzu kurtarıyım derken motoru bozarsın mazallah
Mesaj tarihi:
saksıya çiçek ekilir, bardağa su konulur. kızı seversin. arkadaş olmazsın! olmuyosa başka kızı seversin. olay budur. bir boşluk var. bu ciddi bişe. insanlar kadın ve erkektir. buna biz karar vermedik. bu böyle. güneşin doğmasından şikayetçi olmak gibi bişe. bu böyle. ben kızlarla arkadaşlık etmedim, etmem.

bunlar çocukluktan, liseden kalma şeyler. böyleleri üni'de de vardı. lala derdik biz bunlara. kızlar bunlarla takılır, kanka olur gider bilmem kimle birlikte olur. ee sana ne düştü bu işten ? bari kızın bir arkadaşı ile felan takıl di mi ? böyle yatırım mı olur ?
Mesaj tarihi:
o günah suç olayına takıldım ben hala. günah ve suç sayılmasa (günah ve suç ne lan? neyse...) saldıracak mısınız direk o mudur? Üzerinize niçe salarım sizin yemin ederim rage'e girer, berserk olur kafalarınızı koparır

neyse gece gece çok proje yapmaktan yanlış anladım herhalde onu
Mesaj tarihi:
said:
insanlar kadın ve erkektir

hepimiz bülent miyiz ?

ve onlar size "insanlar kadın ve erkektir" dedikleri zaman, siz de deyin ki "kendini gerçekleştirmek esastır". efsane suresi ayet 23.

[ Mesaj 02 Temmuz 2007, Pazartesi - 02:54 tarihinde, zarek tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...