kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 seçim şansımız olmadığına göre sorman salakça olmuş bu soruyu.
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 kafam kıyakta o yüzden yönümü şaşırdım
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 tamamda kingpiin bi taraf tek sıkımlıkken diğer taraf exponentional ilerliyo bone oda sakat abı karpuzu kurtarıyım derken motoru bozarsın mazallah
dominic Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 alo hans, bizim tuz ne oldu ya, o-hooo.
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 dominiccim sana sey diyorum i love you i love you
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 tuz mantıklı düsününce iki tarafında cabalaması gereken bir olay
dominic Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 ben de sana tek birşey diyorum bone...[spo]do you love me? yes I do.[/spo]
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 do you love me ? yes i do if you love me kiss me kiss me - umit besen
odchu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 kingbin sshhh! :b fantastic4 baslamissss, Albar0cks!
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 ok tamam seni sectim, yarın gel 9 da iş başı yap
bukac4 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 saksıya çiçek ekilir, bardağa su konulur. kızı seversin. arkadaş olmazsın! olmuyosa başka kızı seversin. olay budur. bir boşluk var. bu ciddi bişe. insanlar kadın ve erkektir. buna biz karar vermedik. bu böyle. güneşin doğmasından şikayetçi olmak gibi bişe. bu böyle. ben kızlarla arkadaşlık etmedim, etmem. bunlar çocukluktan, liseden kalma şeyler. böyleleri üni'de de vardı. lala derdik biz bunlara. kızlar bunlarla takılır, kanka olur gider bilmem kimle birlikte olur. ee sana ne düştü bu işten ? bari kızın bir arkadaşı ile felan takıl di mi ? böyle yatırım mı olur ?
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 o günah suç olayına takıldım ben hala. günah ve suç sayılmasa (günah ve suç ne lan? neyse...) saldıracak mısınız direk o mudur? Üzerinize niçe salarım sizin yemin ederim rage'e girer, berserk olur kafalarınızı koparır neyse gece gece çok proje yapmaktan yanlış anladım herhalde onu
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 ya bu arada başlığı açan nükleerbaşlıklıkız abi.
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 said: insanlar kadın ve erkektir hepimiz bülent miyiz ? ve onlar size "insanlar kadın ve erkektir" dedikleri zaman, siz de deyin ki "kendini gerçekleştirmek esastır". efsane suresi ayet 23. [ Mesaj 02 Temmuz 2007, Pazartesi - 02:54 tarihinde, zarek tarafından güncellenmiştir ]
bukac4 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 kadınlara ve erkeklere insan diyorsak. insnalar kadın ve erkektir. insanlar diyince sadece kadınlar ya da sadece erkekler mi düşünülmeli ?
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 BİRGÜN HERKES GAY OLUCAK!!!! (yazıldığı gibi okuyunuz plxx gey değil GAY!)
Öne çıkan mesajlar