Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

4200 motor lpg ne kadar yakar?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gülü seven dikenine katlanır.
ozaman almıyacaksın 4200 v8.zaten lpg takıpta oldukça düşürüyosun motor performansını.bari düşük hacimli motoru alan bişey alda.hem lpgye kalmazsın hemde çok daha az vergi ödersin...
Mesaj tarihi:
ben aracın orjinalliğinin bozulmasına karşıyım, o italyanların sorunu :) arabayı fabrika lpg li olarak üretip satsın, bende öyle kullanayım, sonradan lpg taktırmak saçma geliyor bana.
Mesaj tarihi:
maddi durumun yetersizse arabanı sat(babadan kalma vs diye diyorum),daha ucuz bir şeyler al,onu lpg yaptır,paranın kalanıyla da yatırım yap,deli misiniz divane misiniz araçların içine ediyorsunuz.

eğer baban sana az para veriyorsa o zman dediklerimi yapması konusunda bi kulağını çınlat onun da.

fantazi yapıyormuş italyanlar,başka ne yapıyorlar ki?
Mesaj tarihi:
baba, lpgnin kolay takılması:
yeni arabaların hepsinde lpg boru girişleri oluyor. çou araba bunu destekliyor.
şehir içinde motor zorlanmayacağı için + gaz daha yanıcı olduğu için 1-2 beygir artışı bilim adamları tarafından gözlenmiştir.
Hah dağa tırmanacaksan jimmy ile. geçersin benzine yine dağ tepe dinlemezsin.
Mesaj tarihi:
Kill LPG yariyariya muhabbeti birim fiyati yarisi kadar bisey odur belki... bi ay sonra italya`dayim bakicam bakalim ne kadari LPG liymis , onlar bol buldu Ferrarileri taktiriolardir tabi serefsizler :) Bu arada ferrari`ye lpg hikayesi gibi olmayan bi olay nasil yayilio bu kadar anlamiorm valla
Mesaj tarihi:
said:
Cons
üye § 02 Temmuz 2007, Pazartesi - 21:24 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

amıl dizel jiplere karşıysan allah belanı versin ne diyim sdkjfshdg

--------------------------------------------------------------------------------

karşıyım arkadaşım.jipin amacı dağa tırmanmak.
kim demiş italyanların %65i lpg kullanıyor diye?ben hiç görmemiştim öyle lpg istasyonu fln...
ayrıca lpg güç artışı sağlıyor diyorsanız e o zaman rallilerde formulalarda lpg kullanalım.lol.:D
kimden duydunuz bunları anlamıyorum :D.
Mesaj tarihi:
Jipin amacı dağa tırmanmak mı? BMW X5 nooluyo o zaman? Jip dediğin olay dejenere oldu bi kere. Gelişmiş ülkelerde pimpirikli annelerin çocuklarını daha güvenli şekilde okula ve spor etkinliklerine götürdüğü devasa araçlar haline geldiler... Ama yeni Land Rover Discovery dersen, bişey demem. Gerçi onu da araziye sokan fazla olmaz ya... :P
Mesaj tarihi:
hmm 120k euro verdiğim arabayı çamura mı sokmam lzm

birde dizel jipe karşıysan.chayenne turbo alıcam.benzin masraflarımı sen karşıla o zaman.cunku 1 günde çok km yapıyorum
Mesaj tarihi:
mrhand bende ona sinir oluyorum ya :D.
diablo madem çok yakıyor diyosun makul bi fiyata az yakan araba al ne gerek var jipe hatta git dizel bi araba al lüks.mis gibi.

tabi ben bilemem alıcak olanların keyfine kalmış bişey...

[ Mesaj 03 Temmuz 2007, Salı - 00:34 tarihinde, Redogski tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...