Xayder Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Merhaba, Outlook 2003teki kişi veya adres defterini outlook 2000dekine nasıl aktarabilirim? Dosya-> ver -> başka bir dosyaya -> kişisel klasör dosyası (.pst) olarak denedim ama 2000 e al yapıp bu dosyayı seçince sorun çıkardı eklenmedi, listeyi klasör içine atıp sürükle bırak denedim yine olmadı başka öneriniz? teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 ey diye googleda aratabilirsin outlook 2003 database converter frlan wardir kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 yow yow c de document and settüngste epplükaşın data var . gir oraya orada outluuk var. oradan savenı al diğerine yapuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 outlook kişilerde farklı formatlarda kaydedebiliyor olabilmen lazım. onlar içinden excel olarak kaydettiklerin sorunsuz geçmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 şirket makinası olduundan exel yüklü deil tüm outlook datayı taşımayıda bilirim fakat o zmn diğerindeki maillerin ne anlamı kaldı hepsi gümbürtüye gitmiş olacak ben sırf kişi taşımak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 tmm zaten sadece adres listesini alabilirsin tümünü almak zorunda değilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 hangi dosya biliyormusunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 excel yüklü olmasına gerek yok, excelle açmayacaksın ki. birinde excel kaydedip, diğerinde aç diyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oreca Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 al-ver den sadece adres defteri alabilirsin.Sanırım sen pst yani maillerin tamamınıda almaya calışmıssın.Alman gereken adres defteri kolay gelsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 deneyeceğim sağolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 pst olarak değilde Comma seperated olarak kaydet. Hmm virgülle ayrılmış mıydı neydi türkçesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar