Xayder Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Merhaba, Outlook 2003teki kişi veya adres defterini outlook 2000dekine nasıl aktarabilirim? Dosya-> ver -> başka bir dosyaya -> kişisel klasör dosyası (.pst) olarak denedim ama 2000 e al yapıp bu dosyayı seçince sorun çıkardı eklenmedi, listeyi klasör içine atıp sürükle bırak denedim yine olmadı başka öneriniz? teşekkürler
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 ey diye googleda aratabilirsin outlook 2003 database converter frlan wardir kesin
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 yow yow c de document and settüngste epplükaşın data var . gir oraya orada outluuk var. oradan savenı al diğerine yapuştur.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 outlook kişilerde farklı formatlarda kaydedebiliyor olabilmen lazım. onlar içinden excel olarak kaydettiklerin sorunsuz geçmeli.
Xayder Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 şirket makinası olduundan exel yüklü deil tüm outlook datayı taşımayıda bilirim fakat o zmn diğerindeki maillerin ne anlamı kaldı hepsi gümbürtüye gitmiş olacak ben sırf kişi taşımak istiyorum
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 tmm zaten sadece adres listesini alabilirsin tümünü almak zorunda değilsin.
Xayder Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 hangi dosya biliyormusunuz
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 excel yüklü olmasına gerek yok, excelle açmayacaksın ki. birinde excel kaydedip, diğerinde aç diyeceksin.
oreca Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 al-ver den sadece adres defteri alabilirsin.Sanırım sen pst yani maillerin tamamınıda almaya calışmıssın.Alman gereken adres defteri kolay gelsin...
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 pst olarak değilde Comma seperated olarak kaydet. Hmm virgülle ayrılmış mıydı neydi türkçesi.
Öne çıkan mesajlar