xieon Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Ben şimdi Fencing kasıyorum Fencing 90'ı geçti bile fakat STR'em hâla 67 Dex: 30tu başlangıçta şimdi o da 60a ulaştı hatta 10 olan intim 50 falan oldu ama str bir türlü artmıyor çok yavaş artıyor ne yapabilirim bu konuda? Bir de sanırım Statların toplamı max 250 mi oluyor?
xieon Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 ee peki str yi başka hangi yollar ile kasabilirim?
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Str için: Kalkan alın, iyi physical resistance'lı bır zırh giyin 60 falan olsun en az. 3-4 tane hızlı ve az vuran yaratığın arasına girin (lizardman falan). Parry skill oku yukarı doğru dönük olsun. Deli gibi parry skill check geldiği için str hızlı artar böyle. Onlar size vururken siz de mace'le yada yumrukla vurursanız bir de ordan str gelme şansı olur. Ama dex baya yavaş artıyor hakkaten. Ben macer açtım. Str 90, int 45 oldu. Dex 20'ydi. Mecburen macer'ıma fencing ve musicianship ile dex çalıştırıyorum şimdi. 40 mı ne olmuştu en son. Dex cidden yavaş geliyor. Hızlı dex arttırma yolu bilen var mı?
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 run uo da stat sill sawla kasilir o nasil olcak dersen skill capini 700 le(sacma sapan bi suru skill oren iste) 3 skilli kasmican arms lore camping bide iste eval int mesela armsloreun oku yukari olcak 10a kadar kascan str artaksonra arms loreu okunu asagi cevrip camping kascan dex kscan campingi asagi armslore yukri bole bole kascan iste muhabbeti sey bunun statlar skillerle geliyo o nedenle en cok skill gaini en hizli yapcgin arad en cok stat aliyosun
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Valla OSI'de öyle. Burda skill'in artması gerekmiyor. Şöyle daha rahat. Skill cap 700'le. Sonra arttırmak istediğin skill'in okunu yukarı işaretle (sallıyorum camping). Diğerlerini kitle. Camping yaptığın zaman tüm skill'ler kitli olduğu için artamayacak. Ama ok yukarı dönük olduğu için yine de stat geliyor.
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Bu arada kindling + musicianship ile 2 dakikada 1 dex falan alıyorum hiç fena değil.
Copycat Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 kitlersen olmaması lazım zira skill capi 700 yapmanın amacı diğer tüm skillerin okuda yukarı iken basınca kindlinge campingin oku yukarı olmasına rağmen artmaması.
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Diğer skill'lerin kitli olması yada yukarı doğru olması bir şey farketmiyor. Arttırmaya çalıştığın skill'in yukarı doğru olması gerekiyor dediğin gibi. BonePART skill saw'dan bahsetmiş o başka bir şey. Orda skill artamayınca stat gelmiyor cidden, o yüzden yapılıyor. İki skill seçiyorsun, birini arttırıp diğerini düşürüyorsun. Sonra skill'leri değiştiriyorsun, öbürünü düşürmeye başlıyorsun. Burda gerekmiyor onu diyorum.
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Olay basit işte 700 le skillleri(hatta 700 şart değilde camping artmaya başlayınca bi süre sonra kindlingleri rahatça yakmaya başlıyon daha çok kindling alman gerekiyor). Al kindlingleri , camping yukarı doğru olsun. Kindling başı 3 stat alabiliyorsun o yüzden kindlingleri ayır . Bu şekilde bütün statlar artıyor 15-20 dk da 225 lersin istediğin şekilde başka bişeye gerek yok. [ Mesaj 01 Temmuz 2007, Pazar - 15:44 tarihinde, Predator tarafından güncellenmiştir ]
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 0 skill'le bile 1-2 saniyede yakıyor ateşi gıcık etti. :S [ Mesaj 01 Temmuz 2007, Pazar - 15:46 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ]
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Bir de yeni farkettim. Aynı stat 1 dakika içinde birden fazla artamıyor sanırım. Yere onlarca kindling dizdim. Stat alınca kitap okuyorum. 1 dakika sonra tekrar deniyorum. Bir kaç saniye içinde stat geliyor. Yani 1 dakika boyunca yormayın kendinizi stat gelcek diye.
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Evet o tip bişey var , ben işte kindling başı 3 stat alınıyo gibi hissettimde dediğinde doğru olabilir. O alınan 3 statda int,dex ve str oluyor. 2 tane arka arkaya gelmiyor sanırım
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Evet evet dediğim doğru sanırım. 1 dakika tutuyorum. Sonraki ilk tıklayışımda stat geliyor nerdeyse hep. Olmadı bir kaç saniye içinde geliyor. Edit: Yani dediğim gibi benim int ve str kilitli olduğu için böyle. Yoksa str, int, dex gelirdi 1 dakika içinde. Yani 1 dakika içinde 3 stat gelebiliyor max. [ Mesaj 01 Temmuz 2007, Pazar - 16:14 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ]
Öne çıkan mesajlar