Messor Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Winamp aktifken normal winamp konsolunu, playlisti ve media library i göriyim fakat system traye indirdiğim zaman o an çalan şarkıyı gösterecek bir zımbırtı arıyorum. Var mı?
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Üzerinde durmadan yazanı gerekiyor.
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 yok olmuyormus oyle pardon [ Mesaj 01 Temmuz 2007, Pazar - 15:37 tarihinde, elvyn tarafından güncellenmiştir ]
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 AGALAR BÖYLE BİR ÖZELLİK KEŞFEDENE 100 KONTÖR VE ÇUVALIMDAKİ TÜM REPLERİ VERİYORUM
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Ben kullandım onu daha önce, Winamp 5 ile birlikte geliyor ama nerededir hiç bilmiyorum. Ayarları kurcala bi.
deggial Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 eğer sadece playlist'teki şarkılar değişirken görmek yetecekse; winamp özelliklerini aç.. "Modern Skins" sekmesine gel. "Skin Options Menu" butonuna tıkla. "Notifications" altında "Show Always"e tıkla. Her sonraki şarkıya geçişte yeni şarkının adını soyadını kimlik numarasını görebilirsin (=
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 always on top yapıp ufaltıcan, tepeye yapıstıracan bu kadar basit.
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Deggial keşke onu sabit tutabilsem orda : )) toggie senin dediğinde herhangi bir ekranı maximize edince onun arkasında kalıyor. Neyse artık saolun, bi ara winamp.com da plug-in leri kurcalarım yazarım buraya
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 bazen bazı programlar "override" edebilio. mesela fatoşhapı fullscreen modda çalıştırırsan (ama kendi fullscreen modu böle menü barı falan da görünmüyo tasbar da görünmüyo) veya F11'e basıp, ie/firefox falan tam ekran yaparsan, arkada kalıyo winamp...
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Yok sorun winampın arkada kalması değil, fullscreen boyutunu düşürmüyor yani programların isimleri arkada kalıyor : )
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 o da aşılabilio ööle diosan... Modern skin kullanacan. sora transparency ayarları var onları kurcalayacan. imleç üzerinde değilken transparent olma olayı falan var...
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 İstediğim şeyi buldum. Window Settings> Docked toolbar> Bottom. Allways on top u da işaretlerseniz windowstaki tüm full screen boyutları düşüyor. Yardım edenlere teşekkür.
Öne çıkan mesajlar