Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Winamp'ta aradığım bir özellik.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Winamp aktifken normal winamp konsolunu, playlisti ve media library i göriyim fakat system traye indirdiğim zaman o an çalan şarkıyı gösterecek bir zımbırtı arıyorum. Var mı?
Mesaj tarihi:
eğer sadece playlist'teki şarkılar değişirken görmek yetecekse;

winamp özelliklerini aç..
"Modern Skins" sekmesine gel.
"Skin Options Menu" butonuna tıkla.
"Notifications" altında "Show Always"e tıkla.

Her sonraki şarkıya geçişte yeni şarkının adını soyadını kimlik numarasını görebilirsin (=
Mesaj tarihi:
Deggial keşke onu sabit tutabilsem orda : ))

toggie senin dediğinde herhangi bir ekranı maximize edince onun arkasında kalıyor. Neyse artık saolun, bi ara winamp.com da plug-in leri kurcalarım yazarım buraya
Mesaj tarihi:
bazen bazı programlar "override" edebilio. mesela fatoşhapı fullscreen modda çalıştırırsan (ama kendi fullscreen modu böle menü barı falan da görünmüyo tasbar da görünmüyo) veya F11'e basıp, ie/firefox falan tam ekran yaparsan, arkada kalıyo winamp...
Mesaj tarihi:
o da aşılabilio ööle diosan... Modern skin kullanacan. sora transparency ayarları var onları kurcalayacan. imleç üzerinde değilken transparent olma olayı falan var...
Mesaj tarihi:
İstediğim şeyi buldum. Window Settings> Docked toolbar> Bottom. Allways on top u da işaretlerseniz windowstaki tüm full screen boyutları düşüyor. Yardım edenlere teşekkür.
  • Yeni Oluştur...