Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mavi adamin ceseti lootlayabilmesi?

xieon

Öne çıkan mesajlar

Bugün solven hive da öldüğümde geri bir geldim cesedim boşalmış az öncede önümden LanFear isimli biri geçmişti ve bu adam maviydi acaba ölen oyuncuların itemlarini almak bir bizi criminal yapmıyor mu eğer yapmıyorsa hiç etik kural falan dinlemiyeceğim önümde ölen oyuncunun itemlarini alacağım
Sosyal ağlarda paylaş

yok kaçmamış sonra karşılaştım hatta armorun 2 parçasını almamış istedi verdim ben de yani burda olay ne armor ne dandik spear 3klik bir armor için ceset lootlamak bana garip geliyor yani oyuna yeni başladım ama ben mi yaniliyorum 1 saatte 20-30k para çıkarıyorum ben de mi bir sorun var? Hani pvp yapıp kesse üstüne lootlasa tamam diyecem pvpnin hatrina yerdeki duran ceseti lootlamak garip geliyor bana neyse öğrenmiş olduk
Sosyal ağlarda paylaş

valla normal skill grind ederken kasıyorum abi karşıma çıkan böcekleri bir güzel kesiyorum para+gem leri alıyorum gemleri yabana atmayin 1 saat sonunda topladığınız gemler duruma göre 5k-9k arası para getiriyor. Ayrıca grind olayına falan SWG den alışmıştım pek zor olmuyor kasmak =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...