xieon Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Bugün solven hive da öldüğümde geri bir geldim cesedim boşalmış az öncede önümden LanFear isimli biri geçmişti ve bu adam maviydi acaba ölen oyuncuların itemlarini almak bir bizi criminal yapmıyor mu eğer yapmıyorsa hiç etik kural falan dinlemiyeceğim önümde ölen oyuncunun itemlarini alacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 yapar, belli bir sure icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 ne kadar bir süreliğine criminal oluyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Copycat Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 2dk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 5 10 dakıka herkese criminal gozukursun ama 5 10 dakıka sonra sadece cesedını lootladıgın adama galıba yarım saatlıgıne crımınal gozukursun , şehirlere pek girme derim lootladıktan sora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 mavi ceset lootlMAK CRIMINAL YAPAR EVET DOGRUDUR ama soncta gecer bu adam lootlamis recallamis eve gitmistir yane nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Copycat Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 crimken recall yapılmıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 kosmustur o zaman aaaaa ne biliyim ulan 2 sene oldu ayrica oynayabildim mi uo bi sor pageden page kosmaktan tamam recallamamistir kosmustur copy ayrica delaya felanda sole gelmeyin dtaya bi daha almicaz sizi ona felan gittiniz bombos server anasini satiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 yok kaçmamış sonra karşılaştım hatta armorun 2 parçasını almamış istedi verdim ben de yani burda olay ne armor ne dandik spear 3klik bir armor için ceset lootlamak bana garip geliyor yani oyuna yeni başladım ama ben mi yaniliyorum 1 saatte 20-30k para çıkarıyorum ben de mi bir sorun var? Hani pvp yapıp kesse üstüne lootlasa tamam diyecem pvpnin hatrina yerdeki duran ceseti lootlamak garip geliyor bana neyse öğrenmiş olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 var böle adamlar bakma sen.. bu arada sen gelince hide olup beklemiştir kesin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 üç porsiyon belan the looter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 1 saate 20-30k para nasıl cıkarıyosun benim bilmedigim ne bilyiosun kac senedir oynuyorum bu oyunu :D soylede kasıyım bi ew alıyım diyorum kas kas toparlıyamadım 115 kyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Copycat Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 solen ftw direk aralıksız 1 saat kassan altında bi beetle ya da bag of sending ile yani bankaya dönmeden çıkar heralde. bir de sağlam bi pvm charı tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 valla normal skill grind ederken kasıyorum abi karşıma çıkan böcekleri bir güzel kesiyorum para+gem leri alıyorum gemleri yabana atmayin 1 saat sonunda topladığınız gemler duruma göre 5k-9k arası para getiriyor. Ayrıca grind olayına falan SWG den alışmıştım pek zor olmuyor kasmak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar