Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Sanatçılığını iyileştikten sonra tartışsak. Daha iyi olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Sozlukte biseyler yazilmis.Hic bi yerde denk gelmedim ama. Dilim varmiyor.Var mi bilgisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 mynette de yazıyor, ama star haberde şu anda bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Barış akarsu'yu kaybettik arkadaşlar. Başımız sağolsun. www.milliyet.com.tr [ Mesaj 02 Temmuz 2007, Pazartesi - 18:37 tarihinde, RedallHoor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Ailesine sabır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 offf. tüm sevenlerine sabır dilerim. çok acı. arabayı kendi kullansaydı keşke... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 allah rahmet eylesin. kötü oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Allah rahmet eylesin..Yakınlarına sabır versin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Abi kafayı yiyeceğim şimdi . Star haberde doktorlar barış akarsunun durumu için ne söyledi en son gelişmeler star haberde falan diyor. Milliyet yalan söylüyecek değil ya ? xedit : Tekrar izledim bu seferde Barış Akarsu komadan çıkabilecekmi diyor ? Off kötü oldum ben ya. [ Mesaj 02 Temmuz 2007, Pazartesi - 18:46 tarihinde, RedallHoor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Star bunu reyting için yapıyorsa onlara söylenecek çok güzel küfürlerim var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Fani degildim, ama okudugumda gozumden bikac damla yas geldi.Gokhan Semiz'i hatirladim.Kucuktum o zamanlar.Sonra Kerim Tekin..Sonra da Baris.Hayatin ne kadar basit oldugunu dusundum.Aklima oz abim geldi nedense.Baris'la yasit.Kotu oldum baya. Allah rahmet eylesin, ona ve arkadaslarina.Yakinlarina da sabir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 # milliyette az önce ana sayfadan kaldırdı haberi .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Abi allah belasını versin hepsinin. Bu ne kadar adiliktir ya utanmıyorlarmı böyle birşey yapmaya bu insanlar ya. Bir saattir ağlıyorum ya ne kadar büyük bir ayıptı bu. [ Mesaj 02 Temmuz 2007, Pazartesi - 18:50 tarihinde, RedallHoor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 seni seviyoruz milliyet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 ama malesef hastanenın yaptıgı acıklamada hayatta kalmasının mucizelere bağlı oldugunu belirtmişler. umutlarını kaybetmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Milliyet ve Mynet Bu iki sitedede aynı haber yer alıyordu az önce fakat ne hikmetse açıklamanın kimden geldiği bile yazmıyor. Bunların topluca sıfatına tükürmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 mynet anadolu ajans diye kaynak vermiş.Umarım doğru değildir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 mynette hala duruyor haber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 tam bir öküzlük yaptıkları burda okudum hemen milliyete baktım bulamadım ntvmsnbc ye baktım öle bi yer yok. ama milliyetin aşagı kısmında bunu buldum ve 2 dk once degistirmisler haberi yorumlara bakın... olmaz bu kadar http://www.milliyet.com.tr/2007/07/02/son/sontur59.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 http://www.haberturk.com/haber.asp?id=27832&cat=110&dt=2007/07/02 Doktoru ölmediğini açıklamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 burda vefat etti yazıyor :( http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=92215 [ Mesaj 02 Temmuz 2007, Pazartesi - 18:59 tarihinde, Mayhem tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 .... Hatayla olacak bisey degil gectikleri haberler. [ Mesaj 02 Temmuz 2007, Pazartesi - 19:01 tarihinde, demise666 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 iste vefat etti denen haberler simdilik dogru degil...doktor onceki aciklamasında sadece ''umudumuz azaldı'' demisti.Haberturk linkinde de zaten soylentilerin gercek olmadigi söylenmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 ulan hangisine inanıcaz? böyle internet haberciliğinin ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar