Durotan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 bende onun için üzülüyorum. bildirdikleri beyin hasarına göre yaşasa da pek çok şey eskisi gibi olamayabilir. ama her ne olursa olsun yeniden yaşama dönebilmesini isteriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 of çok kötü ya zamanında "bu ne lan jack sparrow" gibi falan derdik. ne de olsa ünlüydü; hep güzel bir hayat yaşayacak diye düşünürdük. Al bak işte, neler geldi başına. İyi dileklerim ve dualarım onunla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 yasiyo mu öldü mü suanda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Fakat son dakikada aldığımız haberlere göre yapılan tedavilere Akarsu’nun tepki verdiği söylendi. Doktorlar Akarsu''nun kalbinin cihaza bağlı kalmadan çalışmaya başladığını ve tansiyonunun normale döndüğünü açıkladı. Ayrıca Akarsu''nun nefes alıp vermeye de başladığı bildirildi. Kaynak:http://www.ucankus.com/haberic.asp?pw=34666 Pek güvenilir değil gibi ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Bu adamın oynadığı dizideki adı soyadı benim adım soyadımla aynı lan.Gerçek Tarık Tekelioğlu benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Bu cocuga nedense cok uzuldum...Hayatta kalma şansı biraz daha azalmış son yapılan açıklamaya göre... http://www.ntvmsnbc.com/news/412746.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FirstAttack Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 son durum nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 sanki allah korusun ölürse "değeri öldükten sonra anlaşılan sanatçılar"dan biri olacakmış gibi geliyor bana. ne yalan söyleyeyim hiç bir şarkısını dinlemedim, dizisini izlemedim ama okuduklarım iyi niyetli ve efendi bir adam olduğu anlamamı sağladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 İyi düzgün bir adam evet ama Sanat ile uzaktan yakından alakası yok. Düzelir inşallah... [ Mesaj 02 Temmuz 2007, Pazartesi - 17:28 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 niye sanat ile alakası yok? sesi gayet güzel.oyunculuğuda geliişir zamanla.sonuçta geleceği var adamın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 ya tamam allah acil şifalar versin ama aynı gün 3 tane şehit verdik acaba bu haber ne kadar basında yer aldı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Ben açıkcası sarkıcı adamların dızılerınden nefret ederım ama bu adamın dızısı ve oynayısı bence gayet iyiydi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Arkadaşlar sanat o kadar basit değil. Sesi güzel olması demek sanatçı demek değil. Verdiği bir eser yok ortada. Oyunculuk da yok,seslendirme yapıyorlar zaten dizide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 haber yapılıyo çünkü yaşama şansı hala var. insanlar da merak ediyolar; bunu da basından takip ediyolar. bu arada sanatın ne olduğu görecelidir kişiden kişiye göre. [ Mesaj 02 Temmuz 2007, Pazartesi - 17:43 tarihinde, Durotan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 peki sensible.piyasada dolanan bana sanatçı söylermisin ? hepsi sanaçı barış mı degil bitek ? adamın en azından sesi diğerlerinden daha güzel.geleceği var ayrıca cogu kişi seslendirme kullanıyor dizilerde.asmalı konak-özcan deniz misal birde bu olayı şehitlerle bir tutmak.afrikada açlıktan ölen cocuklar niye basında bu kadar yer almıo demekle aynı şey [ Mesaj 02 Temmuz 2007, Pazartesi - 17:43 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Herkese sanatçı diyorsonuz. Tamam diğerlerinden daha bir yorumcu olabilir,daha akıllı olabilir. Ama sanatçı değildir. Diğerleri de değil o da değil. Piyasada dolanan sanatçı söyleyemem sana çünkü sanatçılar piyasada dolanmıyor diablo. Sanat yapmayan insana nasıl sanatçı diyebilirsin ki? Hani bir eserini göster bana [ Mesaj 02 Temmuz 2007, Pazartesi - 17:46 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 @diablo diablo afrikada ölen çocuklar ayrı senin kendi vatanının yaşadığın ülkenin askerinin şehit olması ayrı tmm sonuçta allah acil şifalar versin tabikide onun haberi olucak ama nasıl diyeyim bazı şeyler biraz daha ön planda olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 bende sana onu diyorum zaten.sanatçı denilen abidik gubidik insanlar varken.barış akarsuya sanatçı denmesi çok fazla kaçmıyor.ki barış akarsu fazla etrafta gözüken bir adam degildi bu kazaya kadar.öyle diilmi.adamın tam olarak ne yaptıgını bilemeyiz sanat adına. kendi konserine bilet alarak giren bir insan sonuçta.torbaya sık sık gittiğimdne dolayı mmuabbetim olan bir insan az da olsa illa bi eser istiosan dizinin muziği eser olsun.çok ta güzel bir şarkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 diablo fazla sözlük okuyo ondan oluyo bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 cintonik hemen çözmüş olayı.hayatımda sözlüğe 3-5 kere girdim. neye göre sözlük dedin onu anlamadım neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Abudik gubidik insanlara sanatçı denmesi neden Barış Akarsu'yu sanatçı yapsın ne alakası var? Rahmetli Cem Karaca neci o zaman bu adam sanatçıysa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 o da sanatçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Cem Karaca'yı Barış Akarsu ile bir tutarsan bu saygısızlıktır. Zaten Cem Karaca sadece bir örnek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 alla alla.sanatçı denmesi fazla kaçmaz diyorum barış akarsu için he sen diyosanki tamam petek dinçöz tuba ekinci falanda sanatçı bilemem ben diyorumki bunların yanında sanatçı denmesi sorun olmamalı diyorum. barış akarsunun geleceği var.yaşarsa kim bilir belki bir cem karaca olucak yani ölüm döşeğindeki adama sanatçı denmesi bu kadar niye dert ettin onu anlamadım hergun televizyonda gazetede saçma sapan insanlara sanatçı denio.o dert degilde şimdi bıumu dert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 burda tartışmayın plx. biri "sanatçı değil" der, diğeri "ben yaptığını sanat buluyorum." der; sonra diğeri "senin sanat anlayışın bu mu?" der ve böyle devam eder. dileyen sanat görsün dileyen sanat görmesin olsun bitsin. kilitletmeyin, bi sözlük bi burası zaten baktığım ilk yerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar