BullDoG Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 simdi elimde duz starcraft var sanırım bana hangi ekpaketler lazım nerden indirebilirim bu ekpaketleri ve patchleri nerden cekebilcegimi soylerseniz mutlu olurum =) ve noobum :D
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 1 tane expension var zaten oda broodwar onuda sc yi aldığın gibi alıp kuruckasın ardıdnan multiplayerdan battle ente giriceksin o hemen pathcliycek işte
Silmarwen Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Gerçi duyduğum kadarıyla Orjinal değilse SC cdsi patchleri tam yapmıyormuş. Ne kadar doğru bilmiyorum da =P
BullDoG Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 dogrudur ama orjinal starcraft almak istemiyorum cıksın sc 2 i alırım :D zaten şevkimde kaçtı :d
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 kopyasını bulmak orjinalını bulmaktan daha zor abi git al megaviyondan dn&r dan 10 milyona
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 boyle birşey oldumu hemen d&r diyorsunuz ne zaman gitsem birşey bulamiyorum. Biri taksim d&r da warcraft 3 satılıyor dedi gittik boş döndük mesela..
Bone Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 korsanını bulamassın zaten, direk orjinalini arıyacaksın. birçok büyük kitapçıda starcraft orjinal satılıyor. dost'ta görmüştüm en son.
Apache Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 demonoidden indirebilirsin.ek paketiyle beraber full var.peçli.
Öne çıkan mesajlar