BullDoG Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 simdi elimde duz starcraft var sanırım bana hangi ekpaketler lazım nerden indirebilirim bu ekpaketleri ve patchleri nerden cekebilcegimi soylerseniz mutlu olurum =) ve noobum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 1 tane expension var zaten oda broodwar onuda sc yi aldığın gibi alıp kuruckasın ardıdnan multiplayerdan battle ente giriceksin o hemen pathcliycek işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Gerçi duyduğum kadarıyla Orjinal değilse SC cdsi patchleri tam yapmıyormuş. Ne kadar doğru bilmiyorum da =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 dogrudur ama orjinal starcraft almak istemiyorum cıksın sc 2 i alırım :D zaten şevkimde kaçtı :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 kopyasını bulmak orjinalını bulmaktan daha zor abi git al megaviyondan dn&r dan 10 milyona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 boyle birşey oldumu hemen d&r diyorsunuz ne zaman gitsem birşey bulamiyorum. Biri taksim d&r da warcraft 3 satılıyor dedi gittik boş döndük mesela.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 korsanını bulamassın zaten, direk orjinalini arıyacaksın. birçok büyük kitapçıda starcraft orjinal satılıyor. dost'ta görmüştüm en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 demonoidden indirebilirsin.ek paketiyle beraber full var.peçli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar