DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 deadzonedan adam cıkarma yokmu abi? bw+wingclip,cd değilse intimidation survivalda counterattack+entrapment+imp traps bence sorun senin en son satırda dediğin şey wowun en cok oynanan klası,eyvallah,ama o ençokun kaçı oynmayı biliyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Bugüne kadar ciddi zaman olarak hunter priest rogue ve warlock oynadım. İçlerinde her türlü ortamda en eğlenen warlock. Priest zorumluluk gerektirioyr oyunu takip edemiyorsun. Hunter bayıyor bi zaman sonra çünkü talent treeler çok değişiklik sağlamıyor eğlence olarak, rogue bendeki ping ile olmuyor ama warlock her BG her instance ayrı bi eğlence. Mage ve warrioru ciddi olarak kasmadım. Shaman, druid ve paladini ise sevmiyorum çünkü gene sorumluluk istiyorlar :) Warlockun her talent treesi ayı bi OP olduğundan hepsi eğlenceli. [ Mesaj 08 Temmuz 2007, Pazar - 02:42 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 e iyide BM nin arenada bri fonksiyonu yokki merry go around the pilalrs olayi var petle ugrasmiyo bile iyi bir oyuncu asagi yukari yapip pet ten kurtuluyor TBW ile snare i yemedin diyelim wing clip i attin nereye kiteliycan? dot kadar yer oynama olayi cok farkediyor olabilir ama cokda leet hunter var nerdeler? hicbi huntermi bi halt bilmiyor giremediler finallere? balans istiyorum hunterlarin endgame olayinin biraz daha asagi cekilmesini istiyorum guildde 9 hunter kaldik bi ben bide baska bi ark haricinde geriye kalanalr tankla kapisiyor noob mage de var ama en azidnan 3-4 gibi biyerde kaliyorlar metrelerde karazhanda e arenada durum rezalet PvE gibi degil acayip reflex ve cabuk hariket istiyor bence hunter e wow un playerbase i belli %60 gbi bir cogunluk omrunde daha once baska oyun oynamamis eskiden gelmsi oyuncu refleksleri yok beceremiyorlar yetenekli hunter var baya ha ben dysphoria yi cok begeniyorum tbc oncesi scholo lbrs DM filan sololadi simdi heroic slavepens ve heroic old hillsbrad adamda 2 saat kusursuz kite yapabilicek yetenek var arenada 2000 kusur rating i asan andir hunterlardan bakiyorum onunda gorusu boyle arena ucu bucagi olmiyan bir yer olsa haklisin ama got kadar yerde bide deadzonela ugrasmak hutnerlari felaket limitliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simit_Osman Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 BL de oynuyorsun ve horde tarafinda isen pvpci hunter yok gibi allyda da iyi denebiclek 2-3 pvpci hunter var yol yakinken lock kas 2v2 3v3 arenalarda yüksek ratingleri yakalarsin pvp yapcaksan sana tavsiyem [ Mesaj 08 Temmuz 2007, Pazar - 03:52 tarihinde, Simit_Osman tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar