Obscura Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Yayındayım arkadaşlaaaaaar[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it
Natural Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 linki weririmisin kaybettimde[hline][b] Ehem Ehem Blabla bla balablabla [b]
Sam Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 22-24 arasında benim yayınım vardı, bir değişiklik mi oldu?[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..
Obscura Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 yok sam sen giriosun pardon bi saattir fln kimse çalmıoduda ondan bone a sordum gir dedi[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it
Natural Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 ip ne arkdaşlar bende dinliyeyim[hline][b] Ehem Ehem Blabla bla balablabla [b]
Obscura Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 yayında kimse yok hala?[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it
Obscura Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 http://66.98.138.44:8888/listen.pls bu galba ip[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it
Sam Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 eheh bu arada farkettim ki ben şifre istemeyi bone da şifre vermeyi unutmuş, sen devam et obscura ben halledebilirsem devralırım sonra. kusura bakma kestiğim için.. :)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..
Obscura Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 tmam sam icq 146934323 bana mösg atrsın şifrayi alınca çıkarım[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it
Obscura Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 sam yayında arkadaşlaaaaar dinleyinnn[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it
Natural Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 puahahaha[hline][b] SAPIM hala sapım sap doğdum sap gidicem...saplık bir kudrettir...kendine hakim olabilenler saptır...saplık bi zeka belirtisidir...saplık şöyledir ...saplık böyledir...saplık eşşittir Natural_Jedi [b]
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Samin sesi yeter ya...[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım
Peka Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 oha sam neler dedi öyle ? amcaydıda abi oldu aslında ben amca küçüktüm ben sanki büy abi amca ... kasma abi bu kadar :)[hline]I'm da pain you tasted, fell intoxicated.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Her ilk yayın yapan yeni topic açmasın arkadaşlar.. ayrıca bu radyonun günlük topic yeri müzik bölümüdür..[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım
Sam Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 bugünkü yayınım tamamlanmak üzere, bütün dinleyicilere teşekkürler.. :) yayına girecek varsa jingle bitince girebilir..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..
Coldwind Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 shake your tailfeather ı bi daha çalsana :)[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim?
n0body Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 wohooo gladiator sound track =P bi daha isterim abi bunu yaa =P
EarS Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 çok güzel dinledim hiç kesinti yoktu[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse
Coldwind Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 hahaha jingle mükemmel lol! biri daha girsin ya şimdi.. hm bi estel var sanırım :)[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim?
Coldwind Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 saol sam haha :) twist it! shake shake shake tailfather![hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim?
n0body Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 thx sam tekrar için=Pp valla 56k ile bile hiç kesinti olmadı =P gzl yayındı sağol =P
Sam Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 eyvallah, sizler sağolun esas.. :) 56 değil 31k.. ;)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..
n0body Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 We will meet again, but not yet, not yet... :P ehue diğer yayın ne zmn?
Sam Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 salı 22-24 pazar 22-24 (bu ve gelecek pazar godfather olduğundan yokum büyük ihtimalle)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Valla ben kafama esince girip çalıyorum ama esas saatlerim cuma 21-22 c.tesi 19-22[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım
Öne çıkan mesajlar