Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Barracoon the piper spwanları

Azure_Knight

Öne çıkan mesajlar

şimdi sailor a sölemiştim oyun içinde ama burdan tekrar hatırlatma yapayım dedim

spawnlar hep ortaya ve köprünün üst tarafına dip dipe yoğunlaşmış ve spawn hızları sanki fazla yada sayılarından öle geldi tam bilmiyorum ama sonuçta gölün çevresine yayılması gereken spawnlar bi yere toplanmış kasarken baya zorluyor bu durum

bi de ogre spawnları var orda olmaması gereken barracoon ile alakaları yok neden ordalar bilmiyorum

genel olarak diğer champ yerlerinde de aynı sorunlar var champ spawnları hariç bir sürü yaratık spawnı dolu alakası olmayan

tüm şampiyon spawn alanları bi kontrol edilip düzeltilse de her şampiyonu kasabilcek hale gelsek yoksa böle baya zorlar bizi zaten kaç kişiyiz şurda

edit:topic başlığında spawn olcaktı çabuk yazayım derken harf sırası karışmış :P

[ Mesaj 29 Haziran 2007, Cuma - 18:52 tarihinde, Azure_Knight tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Baracoon standart Runuo spawnlarıyla bir mage ve birde warriorla rahat bitiriliyor normalde. Tabe evde kurulmuş sunucu olup baskın maskın yapan olmuyor:)
4 kişinin bitiremediği Baracoon olmaz yaf, ogre lordları warrior saf dışı bırakıp ve magenin önünde tanklık yaptığı sürece mage o spawnların hepsini siler süpürür, biraz uzun sürer ama.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...