zamo Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Levelın bu sayısında aldım.Kesinlikle tam bir şahaser olmuş.Demoda sanırım Gandalf var onla kaleye girmeye çalışan orkları biçiyoruz ama devler gelince işler cıvıtıyor.Devleri yenen varsa anlatabilir mi?Ayrıca left ctrl ne işe yarıyor?[hline]!!! No PaNiC AfTeR PAnDiC !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akira Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 evt devler inılmaz onları kendi askerlerine kırdırıyorsun ama asıl onemlisi ps2 de ki dynasty warior su bilenler mutlaka bu oyuna baksın artık konsul olayı bitmistir bence ps3 cok geri kaldı hele artık en basit pc deki ekran kartlarını tvlere baglamak kadar eglenceli bir sey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 solda bi yerlerde yanan mızraklar var onnarı alıp fırlatacan galiba (tam emin değilim ben onnara bulaşmadan bitirdim demoyu ama bi arkadaş farketmiş zira ben orda mızrakların olduundan bile emin deilim:) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar