Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Maximum 23 milayara araba

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Araba almaya karar verdım ama 23 milyarım var arabadanda pek anlamam sizce ne almaliyim 2. el 0 ?
yada hangi model..
benım kafamda suan 147 var daha iyi o fiyata alınılası arabalar varmı?
Mesaj tarihi:
ucu açık bir soru seninki =)

motor; 1.4 1.6 2.0 dizel benzinli ... ++ ne olacak?
tipi ; sedan coupe hatcback ne olacak?
hangi amaçlara yönelik olarak kullanacaksin?

böyle uzar liste..
Mesaj tarihi:
valla okula gıdıp gelmek ıcın kullanıcam motor 1.6 yi geçmedikce sorun yok :) tek kapi istiorum hatta ozellikle tek kapi istiorum.. 147 e karar vermiş gibiydim ama herkez sakın alma elınde kalir cok sorun cıkarır vs. diince vaz gecicem gibi..
Mesaj tarihi:
147 alma bakımları falan acayip pahalı oluyormuş amcamda var ordan biliyorum. ayrıca çok benzin yakıyor.
o paralara yeni clioların en baz halini belki alabilirsin tam emin değilim. ama 23 milyara sıfır güzel bir araba yok. ikinci el al ve mümkünse dizel al sonra gezerken bir tarafın acımasın :p
Mesaj tarihi:
Kafam acaip karişti.. bugun 1 tane alfa 156 buldum siyah deri koltuklu tertemız sahıbıde fiat servisinin sahibi taniyoruz adamida fiyatida 21 civari selespeed araba 2000 motor cok yakar diye korkuyorum bide araba 130 bin km de..
Mesaj tarihi:
ya bende 130 000 ıstemem ya dedım de soradan bi dusununce ve bakınca adamin servisi var durmadan bakımı yapılıyo ayrıca 1000 km once baya bi parçasini deiştirmiş araba baya temiz..
Mesaj tarihi:
21 Milyarlıksa güzel diyebilirizde :) 21 e C2 veriyorlardır C3 olduğunu pek sanmıyorum.

Demiştim. Baktımda C1 varmış 23 bin YTL'ye. Pek bi ufak ama sevimli.

[ Mesaj 02 Temmuz 2007, Pazartesi - 00:42 tarihinde, Vodan tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
2001 model 206 gti al derim.
15-16.000 ytl civarı.
Artan paraya da bi chip bi egzos bide hava filtre kiti. Tamamdır :)

[ Mesaj 02 Temmuz 2007, Pazartesi - 11:16 tarihinde, CaNNi tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
istanbulda temiz 206 gti olmadığını iddia ediyorum. ayrıca eski model temiz 106 gti, 306 gti, m3, z3m, vti vs. de olmadıgını iddia ediyorum

yerinde olsam a3 alırdım
  • Yeni Oluştur...