Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Roberto Gözüme Girdi Kereta

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
biz de nerde o sans milletin götüne bacağına tırnağına saçına çarptırarak gol atacak ne sans ne de kabiliyet!!! (prates in taca giden sutunun hakanın kafasına çarpıp gol olmasının ardından hakanın yorumu: bilerek attım) var
Mesaj tarihi:
iyide kezman ın golü gs li bir oyuncuya çarparak gol olmuştu hakan şükür şaka amaçlı demiştir o sözü heralde :P

[ Mesaj 01 Temmuz 2007, Pazar - 17:41 tarihinde, cado tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
bende titremem ne titricem.
Belki korumalarından tırsa bilirim. Oda sayı meselesi.

edit: düzelttim.

[ Mesaj 01 Temmuz 2007, Pazar - 19:30 tarihinde, Passanger tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
aziz yıldırımı tanrı yaptılar 2dk da

neye göre titreticek bir insan onu anlamadım.de ki bu adam böyle bi adam senin onu gorunce titremen lazım

yani biraz açıklama istiyorum bu konuda ?

edit:typo

[ Mesaj 01 Temmuz 2007, Pazar - 20:15 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Titremek mecaz. Had meselesi. Orada asıl bahsettiğimi anlamak önemli. Şu bölümde futbol camiasındaki isanlar hakkında daha seviyeli yazılar yazılmalı. Yıllardır bu forum var ama bu bölüm zayıf halka gibi forumun genel adabından nasiplenemiyor bi türlü.
Mesaj tarihi:
Sözüm sadece sana değil nocom. Sadece senin yazını gördüm diye buraya yazdım. Keşke dikkat edilse bazen çok seviyesiz muhabbetler çıkabiliyor çünkü.
Mesaj tarihi:
said:
nocom
üye § 01 Temmuz 2007, Pazar - 18:22 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

hem kel, hem bodur, hemde melez. bu adamı ciddiye almayın hokkabazı azizin.

"al tellö yü vur cisse nin yandan yemişinin kafasına , tüpçünün yaptıgı transferde bu kadar olur"

şeklinde yorum yapılsa hoşuna gitmez herhalde genç onun için laflarını tart biç bir dahakine öyle yaz.
  • Yeni Oluştur...