Slat Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Roberto Carlos, imza öncesi sağlık muayenesinden geçtiği Acıbadem Hastanesi'nde, doktorun "Bildiğiniz bir alerjiniz var mı?" sorusuna, "Evet. Galatasaray'a alerjim var" diyerek yanıt verdi.http://www.sabah.com.tr/haber,DDFE5A3D726B4708A4B9AF0E5B4FBD59.html Bu sene lig çok zevkli, atışmalı geçicek gibi yav :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Fener ne zaman yabancı bi oyuncu transfer etse genelde ilk GS maçında golünü çakıyor. Bakalım Carlos atabilecek mi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 atar oda atar.lig boyunca gol atamaz bize 75m den frikik atar.dünyanın en güzel gollerinden birini atar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Hagi'den o çalımı yedikten sonra normaldir. [ Mesaj 01 Temmuz 2007, Pazar - 17:20 tarihinde, Werewolf tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Bencede atar ama adam gibi bir gol atsın ya başkasının götüne çarptırarak atmasın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 biz de nerde o sans milletin götüne bacağına tırnağına saçına çarptırarak gol atacak ne sans ne de kabiliyet!!! (prates in taca giden sutunun hakanın kafasına çarpıp gol olmasının ardından hakanın yorumu: bilerek attım) var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 hahaha çok gülmüştüm ona ''idmanda çalışılmış bir olaydı''asadsadsad. Yok ya bizim kezmanda attı bu sezon öyle bala bir gol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 iyide kezman ın golü gs li bir oyuncuya çarparak gol olmuştu hakan şükür şaka amaçlı demiştir o sözü heralde :P [ Mesaj 01 Temmuz 2007, Pazar - 17:41 tarihinde, cado tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 çooook ciddiydi emin ol zaten sasırdım ciddi olmasına ordan sonra iyice beyin hücresi kalmadığına inandım yani görüntülere baktığında bariz kaçıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 hmm bütün maç kaleye şut atamayıp emre nin kıçına carpıp gol olan günleri unuttunuz frikik cansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 sizin yönetici de aynı maçta luciano elle dokunmadı yok öyle bişi demişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 el mi? ne eli el yok el yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 hem kel, hem bodur, hemde melez. bu adamı ciddiye almayın hokkabazı azizin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Ya karşısına çıksa titreyecek adamlar burada kahveden arkadaşıymış gibi aziz fln demiyormu deli oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 neden titriyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 bende titremem ne titricem. Belki korumalarından tırsa bilirim. Oda sayı meselesi. edit: düzelttim. [ Mesaj 01 Temmuz 2007, Pazar - 19:30 tarihinde, Passanger tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Titriyim=tireyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 aziz yıldırımı tanrı yaptılar 2dk da neye göre titreticek bir insan onu anlamadım.de ki bu adam böyle bi adam senin onu gorunce titremen lazım yani biraz açıklama istiyorum bu konuda ? edit:typo [ Mesaj 01 Temmuz 2007, Pazar - 20:15 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Titremek mecaz. Had meselesi. Orada asıl bahsettiğimi anlamak önemli. Şu bölümde futbol camiasındaki isanlar hakkında daha seviyeli yazılar yazılmalı. Yıllardır bu forum var ama bu bölüm zayıf halka gibi forumun genel adabından nasiplenemiyor bi türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 WereWolf demişki; Hagi'den o çalımı yedikten sonra normaldir heh [ Mesaj 01 Temmuz 2007, Pazar - 20:39 tarihinde, ShadowFax tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Tıkladım teraziye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 peki vodan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Sözüm sadece sana değil nocom. Sadece senin yazını gördüm diye buraya yazdım. Keşke dikkat edilse bazen çok seviyesiz muhabbetler çıkabiliyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 peki vodan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 said: nocom üye § 01 Temmuz 2007, Pazar - 18:22 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- hem kel, hem bodur, hemde melez. bu adamı ciddiye almayın hokkabazı azizin. "al tellö yü vur cisse nin yandan yemişinin kafasına , tüpçünün yaptıgı transferde bu kadar olur" şeklinde yorum yapılsa hoşuna gitmez herhalde genç onun için laflarını tart biç bir dahakine öyle yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar