Jester Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 eski topik konudan yeterince saptı bilg geldi yazıyorum hemen p4 2.40 ghz asus ai series p4p800 mainboard asus v9250 magic geforce fx 5200 128mb a4tech ergo-a shape kablosuz mouse ve klavye creative modemblaster pci 256mb kingston ddram 52x lg cdrom 52-32-52 lg cd writer server kasası philips 107t5 17" ekran falan filan walla dahası aklıma gelmio 910$ kazık yememişim di mi[hline]Verni gülümsüyor sayfalardan 10 yıl öncesi, thrash blowing all Peki neye sahipsin ölmeye değecek kadar? the action brings reaction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 cd rom alacaksan lg alma git asus 50x var onu al taş gibidir.[hline]no woman no cry | Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 laa havlee olm aldım diyorum?[hline]Verni gülümsüyor sayfalardan 10 yıl öncesi, thrash blowing all Peki neye sahipsin ölmeye değecek kadar? the action brings reaction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 verebileceği en uç fiyata vermiş bence.. bundan daha pahalı olsa kazık yedin derdim.. 5200 dandik onu aldığın için kazık yemişsin diyebilirim bak..[hline]I will crush yar bones!!! Gaarrr!!! (İmzamı iyi oku, çok şey var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 hmm hangi özelliklerinin kötü olduğunu da söler misin walla 4mb s3virge den sora bana cennetteymişim gibi gelio ha bu arada bilg da xp yüklü onu yazmamışım[hline]Verni gülümsüyor sayfalardan 10 yıl öncesi, thrash blowing all Peki neye sahipsin ölmeye değecek kadar? the action brings reaction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 bence bi tek 256 ddr ram eksikliği war 256 ram yetmez o makinaya ekran kartı gayet güzel bence[hline]I'm da pain you tasted, fell intoxicated. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 abi 5200'ler Geforce 4 MX'den ucuz ve dandik. Ve bir çok arkadaşımın ve derginin görüşüyle Geforce 2MX ile 4MX arasında pek fark yok. Ayrıca şu da var. Şu sıralar Geforce 5200-5600-5800 serisi, Ati Radeon 9600-9800 serisinden kötü. Herkes bunu söylüyor. Tüm testler bunu anlatıyor. Geforce 4 MX alanları anlamazdım zaten. 5200'ü alanları hiç anlamıyorum. Onun yerine Geforce 4 Ti 4600 veya Ati Radeon 9700 al çok daha rahat edersin. 100-150 dolar yüzünden sefil olmaktan iyidir. 25 dolar bile vermek istemiyenler var. Ama basit bir mouse bile 25 dolar ve ekran kartı, oyunlarda çok önemli.[hline]I will crush yar bones!!! Gaarrr!!! (İmzamı iyi oku, çok şey var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 walla ilk senden duyuyorum böyle birşeyi yani olabilir ama 5200 baya ii diye duyumlar almıştım[hline]Verni gülümsüyor sayfalardan 10 yıl öncesi, thrash blowing all Peki neye sahipsin ölmeye değecek kadar? the action brings reaction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopoldin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 beyler atıp tutmayın fx5200 alarak hata etmişsin amaaaaaa önemli olan senin mutluluğun senin şikayetin yoksa akan sular durur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 said: Bonecrusher, 05 October 2003 21:35 tarihinde demiş ki: Ve bir çok arkadaşımın ve derginin görüşüyle Geforce 2MX ile 4MX arasında pek fark yok. hangi dergiler bunlar öğrenebilir miyim ?[hline]VADAAA ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 dergileri bilemicem ama teknoloji olarak hiç bir farkları yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Bir çok yerde gördüm. Chip, PCWorld felan da rastladım. Geforce 2 MX ve Geforce 4 MX kartlarının teknolojileri birbirlerine çok benziyor. Performansları birbirine çok benziyor. GeForce 4 MX'in, ucuz olabilmek için GeForce 4 teknolojisini kullanmadığını, ondan çok daha yavaş olduğunu okudum. Kullananlar da söylüyor aynı şeyi.. Şimdi de aynı şeyi görüyoruz. Geforce FX 5200'lerin Performansı da, Fiyatı da Geforce 4 Ti 4200'lerden çok daha düşük. Bu demek oluyor ki, Geforce FX 5200 bir "MX" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalzhim Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 said: XaYd3r, 05 October 2003 20:11 tarihinde demiş ki: cd rom alacaksan lg alma git asus 50x var onu al taş gibidir.[hline]no woman no cry | Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | hak vermiyorum[hline]BaşarI AyrIntILarda GizLidiR. Xharloan Dalzhim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar