Marveloth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Arkadaşıma Warlock char hazırliycam ama bu talentlar hakkında pek bişi bilmiyorum. Tek bildiğim herkezin Affliction ı önerdiği... Talentlar konusunda tartışabilecek kimse varmı şu saatlerde müsait? [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 1-2 sayfa geride olması lazım aynı konudan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 karakteri 0'dan kasıcaksan affli gereksiz bence. demonology gidersen daha rahat edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Affliction gidiceksin 50 olana kadar. Ondan sonra Demon specliceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Warlock açma ya , hakkında şikayet edecek bir özelliğin olmaz sıkılırsın hemen P.S: bir mage olarak gizli "Whine" yapıyorum şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 oyle deme dun bi mage gordum adamın lvl 46 lvl 44-45 elemanların olduğu Tenarisde (şu gemilerin, kaptanların olduğu yer) adamları 10 ar 10 ar kesiyordu ohannes dedim aldığı xp yi düşünsenize :) 10 lu grubu kesmesi 20 sn sini alıyordu oturdum izledim zaten 4-5 dk kaya etrafta kesilcek mob kalmamıştı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 bu arada demology git lvl icin ben cok memnundum demodan lvl 70 de değiştirirsin artık üzerindeki iteme göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 WArlocklarında şikayet ettiği konular. MEsela herkesin sürekli kendilerine nerf istemesi gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 ahaha abso :) şikayetimi şikayet ediolar ayıp ayıp Warlock benim gözümde : petli stamı daha yüksek magetir direk , dotlarda cabası Mage olarak o dediginin aynısını ben de yaptım tanarisde , pirateları kesiodum aoe ile (yanına bi de healer alırsan 20şer 20şer kesiosun :D) hatta epic mountu western plaguelandde 3 gün aoe ile kasıp almıstım (dalson teardaki farm-hepsi melee kolay gruplar) Gelgelelim zenginim ama mutsuzum , isterse mob kesmek 10 katı zor olsun ama sonucunda pvpde imbaysam yeterdi bana. O kadar aoe yapıorum , özellikle frost mage olarak çok kolay elite sololamak olsun aoe olsun çok mutluyum o konuda , ama sonra yarı hpli lock gelip beni lay lay kesip üstüne dmda almayınca ağlıyorum haliyle. Diyorum oha adamda tiers 10 fln var bi inspect nerdeyse full mavi . L2 play falan demeyin , kötü bir oyuncu olduguma inanmıyorum zaten 2 yıldır sadece magele oynuorum öküz oynasa ögrenir , gelgelelim hala locklar en büyük belam :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 demon tavsiye etmiyorum çok pasif kalıyorsunuz özellikle fel guard sonrası +1-2 lvl mob gruplarına fel guard gönderip hepsine dotları bırakıp h.f ile aggro almadan 3 mobuda kesebiliyorsunuz 0/21/40 çokzel bence grind yaparken vw/fel sacrifice edersin instancelarda succubus/imp bu build için fire yada shadow seçmen lazım ben fire kullanıyorum demonic sacrifice al ondan sonra desto ver. [spo] fire:http://www.wowhead.com/?talent=AZbxckIbzZVx0tr0tVuV shadow:http://www.wowhead.com/?talent=AZbxckIbzZEt0tr0zhhi [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 simdi en hızlı lvl demonolgy ilemi kasılıor 50 den sora yoksa affli ilemi onu sölein cünkü ben lvl kasmak tan cok bayan bi adamım onu bırakın bi ally gördümü hemen pesine takaılırım falan lvl i unuturum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Demon spec gidersen petin(verdiğin talente göre-pve'de Void tercihen-) inanılmaz güçlenir. Voidi salarsın, dot'ları dizersin wand ile kesersin mobu. Questleri hızlı yapmakla kalmaz, grindini de yaparsın. Ama bir afflication spec kadar iyi pvp yapamazsın. Zaten demon spec. level 50'ye kadar sadece pve. Ama 50'de felguard geldikten sonra salıyorsun felguardı, o adamı kesip geliyor eheuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 bende affliction git fel guar dolmadan yane 50 level olmadan demon sacma sapan bisi cunku +shadow dmg gearlar giy (benim level 47 warlockta + 150 shadow dmf war) sonra dotlari at petnin tankladiginda bi tanede kendin life leechle tankla dotlayip kes 2 mob ayni anda manan azaldi mi darkpact yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar