Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gidilecek Tiyatro

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aa ben burayı bilmiyordum,bizim kursa çok yakın çok teşekkürler eagle_dnz. Oyunlar da çok sağlammış.
Peki bunlardan hangisini önerirsin? (gerçi 3üne de gitmek isterim ama...)
Hırçın kız - Joan D'arc 'ın ölümü arasında kaldım.

[ Mesaj 29 Haziran 2007, Cuma - 15:47 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
evet iyi orası baya ama bi türlü gidemedim bende tatil dönüşü gidicem neyse iyi seyirler tiyatro güzel sey keske değeri bilinse

ayrıca lafı mı olur ;)

joan darcın ölümünü çok methediyorlar ona gidicem ben

[ Mesaj 29 Haziran 2007, Cuma - 15:49 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Haluk Bilginer'in tiyatrosu çok güzel bir yerdir. Girişe akın bir yerde yazan "Bu tiyatro ne devletten ne de özel bir kuruluştan destek alabilmektedir" tarzı levhasıyla,karikatürleriyle, içindeki, biraz dumanlı olsada, cafesiyle ayrı bir tad gerçekten. Bir kaç aydır gidemiyorum değişmiş olabilir biraz tabi.
edit: Joan D'arc'ı tavsiye ediyorum. Tiyatro önyargısıyla gidip, bayılarak çıktığımı hatırlıyorum..

[ Mesaj 29 Haziran 2007, Cuma - 22:49 tarihinde, Redeagle tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Haluk Bilginer'in altına imzasını attığı her işte izlenecek bir şeyler mutlaka vardır; gidiniz. Jean D'arc'ın Ölümü'nü izleyememiş olsam da:/

Oyun Atölyesi'ni turnelerinden takip ediyorum.

Bir de açıkhavayı tercih et, oyunlara bak yazarlarına konularına göre seç, bir de içindeki isimlere göre:)
  • Yeni Oluştur...