Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

benden nefret eden eski sevgiliden özür dilemeli miyim?

puritania

Öne çıkan mesajlar

bence çok büyütmüşsünüz olabilir böle şeyler, tamam yanlış ama hakaret boyutunda yorum yapabilmek için o maillardaki içeriği falan tam olarak bilmek lazım. belki bilseniz sadece o olayı anlatsa sen de ona şöle böle pis şeyler yap diyenler çıkardı.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zarek
üye § 05 Temmuz 2007, Perşembe - 14:47 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

horrible'ın yorumunu merak ediyorum ben bu konuya. hem smiley kullanım tarzı filan...

Öncelikle aynı tarz smiley kullanıyoruz diye neden bu topic'i benin açtığımı düşündünüz anlamadım. Msnden millet gelip fake kişi sensn di mi falan dio ya o_O

Herneyse bu şeyi yapan insan evladı ben değilim. Şimdi düşüncelerime geçiyorum;

Bence yapılan davranış çok çok çok iğrençce. İnsan bişiler yaşadığını ve sevdiğini söylediği birine böle bişe yapmaz bence. Özür de dileme bence. Bence sorunlu bi insansın ne biliim normal bi insan böyle bişe yapmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

işte böyle:

[spo] [/spo]

ve horrible sadece yorumunu merak ettim. zaten kimin yazdığını ben bilemem ne kadar tanıyorum şurada insanları böyle bir çıkarımda bulunmak zor. msn'ye eklediğin arkadaşların seni benden daha iyi tanıyorlardır bilmiyorum ya kendini arkadaşlarına çok iyi tanıtamamışsın ya da onlar seni tanıyamamış. ya da her ikisinden biraz.

[ Mesaj 05 Temmuz 2007, Perşembe - 22:30 tarihinde, zarek tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 05 Temmuz 2007, Perşembe - 22:30 tarihinde, zarek tarafından güncellenmiştir ]

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...