dory Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 abi ben gercekten merak ediyorum simdi kim kim kim diye bi de blackci cıkti. msnin var mı şekerim?^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Çoğunuzda bir dedikoduculuk, böyle ne bileyim arkadan çekiştirmecilik,"oww o bunu mu demiş, bunu mu yapmış"cılık var. Zarak'e not: Seni ben de hiç sevmedim ama tv şov ayalarlarım istersen. Sabah programı gibi hehea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Çoğunuzda bir dedikoduculuk, böyle ne bileyim arkadan çekiştirmecilik,"oww o bunu mu demiş, bunu mu yapmış"cılık var. Zarak'e not: Seni ben de hiç sevmedim ama tv şov ayalarlarım istersen. Sabah programı gibi hehea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 bence çok büyütmüşsünüz olabilir böle şeyler, tamam yanlış ama hakaret boyutunda yorum yapabilmek için o maillardaki içeriği falan tam olarak bilmek lazım. belki bilseniz sadece o olayı anlatsa sen de ona şöle böle pis şeyler yap diyenler çıkardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 hoop, blackci mlekci? ben değilim lan. : ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Puritania benim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Cirkinsin di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Hem de nasil :(( [spo][/spo]Not: Hayir ben puritania degilim. Sadece basligi sabote etmek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Ben ona demistim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Olsun ben de cirkinim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Gercekten oyleymissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 demise şaka yaptıgını düşünüyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Bir dakika kahramanımız kız mı erkek mi ? (Herkes farklı konuşuyor) [ Mesaj 05 Temmuz 2007, Perşembe - 19:48 tarihinde, Razien tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 bunlari yapıp gidip ozur mu diliyceksin bi de fds, taaşşuk-ı talat ve fitnat mı geciyosun diye sorarlar adama.gerek yok bence hic = / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Eheh, yok saka yapmiyorum o resim bana ait. Simdi olayin kahramani; puritania.Ben, onun konusunu sabote ettim.Kendisiyle uzaktan yakindan alakam yoktur.Ben bu topigin kotu adamiyim, korku ve siddet ogesiyim sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Akerfeldt, ya yeni ÖSS'ye girdin yada ÖSS'ye hazırlanıyorsun değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 3 sene oldu gireli = ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 taaşşuk-u talat ve fitnat geçmek, muhteşem üçlü olmak vs vs bunlar tam ÖSS genci esprileri de ondan dedim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 ali, anaokulunda yil kaybedip kankama dil uzatma. hadi sie go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 87'liyim bu sene ÖSS'ye girdim =( Onun ezikliğini kompanse etmeye çalışıyorum =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 ben de favorilerimi kaybettim, cok agresifim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 tövbe edin. allah affeder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 abi nasıl ya?tövbe? O rly?=)=)=) [ Mesaj 05 Temmuz 2007, Perşembe - 22:18 tarihinde, c_a_p_t_a_i_n tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 said: zarek üye § 05 Temmuz 2007, Perşembe - 14:47 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- horrible'ın yorumunu merak ediyorum ben bu konuya. hem smiley kullanım tarzı filan... Öncelikle aynı tarz smiley kullanıyoruz diye neden bu topic'i benin açtığımı düşündünüz anlamadım. Msnden millet gelip fake kişi sensn di mi falan dio ya o_O Herneyse bu şeyi yapan insan evladı ben değilim. Şimdi düşüncelerime geçiyorum; Bence yapılan davranış çok çok çok iğrençce. İnsan bişiler yaşadığını ve sevdiğini söylediği birine böle bişe yapmaz bence. Özür de dileme bence. Bence sorunlu bi insansın ne biliim normal bi insan böyle bişe yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 işte böyle: [spo] [/spo] ve horrible sadece yorumunu merak ettim. zaten kimin yazdığını ben bilemem ne kadar tanıyorum şurada insanları böyle bir çıkarımda bulunmak zor. msn'ye eklediğin arkadaşların seni benden daha iyi tanıyorlardır bilmiyorum ya kendini arkadaşlarına çok iyi tanıtamamışsın ya da onlar seni tanıyamamış. ya da her ikisinden biraz. [ Mesaj 05 Temmuz 2007, Perşembe - 22:30 tarihinde, zarek tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 05 Temmuz 2007, Perşembe - 22:30 tarihinde, zarek tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar