puritania Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 keh keh. bu sonuncu güzelmiş ama. gerçi ben konuyu hafif bir sinir harbiyle ciddi açmıştım ama saçmalığa dönüştü. muhtemelen buna cevaplar da konu zaten saçma falan olacaktır ama ben bunları zaten biliyorum ki. ayrıca delimsi de değilim sadece sormak ve fikir almak istemiştim. garbıçlık geyik yapalım diye değil. neyse artık=) =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Ama harass'lamış hep eski erkek arkadaşını işte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Ha evet ayrıca purititipi, harass oluyor o yaptığın şeyler, baya iğrenç yani evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Garbage? THIS IS KİŞİSEL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 bu saatte ben varim mesaide bacim, ciddi konu olmaz ben varken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puritania Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 ya arcane oku işte ne yazdığımı. takılın siz madem öyle. harbi böyle cılkı çıksın istemedim. ciddi bişey soruyoruz. sanki sizin yok mu eski sevgiliniz ya da böyle abartmış olmasanız da sorunlarınız. zaten ben de kişisel burası diye yazdım bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 İlk mesajımda Chemical'ın süper gay resmini koymak yerine konuyla alakalı birşeyler yazmış olmam konuyu kişisel nezdinde ele aldığımı göstermekte. Kız olman pencerenin yerini değiştirmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puritania Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 kız olmamla alakası yok zaten. bu mesajdan sonra kırıcı olmayalım bence. yani fikir belirtmek istemeyen bir şey yazmayabilir. hatta ben bile bir şey yazmak istemiyorum. niye bu boyuta geldi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Cılkını çıkaran da yok pek. Milleti bilemeyeceğim de, kendi adıma konuşuyorum, ciddiydim söylediklerimde. Yani eski erkek arkadaşa önce iyi dileklerle dolu bir mail atmak, ters bir cevap alınca sövmek, sonra mailini çalmak, sonra o mail'le özel hayatına tecavüz etmek, buna taciz deniyor işte. Amerikan filmlerindeki orta yaşlı crack bağımlısı kadınlarda görülür bu tutum sık sık (ki crack bağımlısısın demek istemiyorum burada, sadece bu tavır onlarda da görülüyor diyorum), böyle bir bağımlılığın yoksa da ruhsal problemlerin olmalı diye düşünüyorum, yardım al diyorum. Gerçekten, amacım hakaret değil, hatta elimden geldiğince hafif bile konuşuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puritania Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 ok o zaman. ya bana cevabı ters falan değildi. anlamanız için buraya kopyalamak lazım . yani demek istediğim adam benim iyi niyetime en kötü şekilde cevap verdi ve bu sürünce ben de uzun zamandır ona bir pislik yapmak istediğimden bunu yaptım. hak etmiştir etmemiştir bence etmiştir ama yaptım sonuçta. ya sanırım bu konunun gidebileceği bi yer yok. saplantılı vs değilim zaten sadece bu şekilde sinirlendirilince böyle oldum. herkes cinnetimsi bir şey yaşayabilir sonuçta =) neyse sıkıldım ben bile. ilginize teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 cocaine is a hell of a drug! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Bunca senedir foruma üye olup da ilgi seline tutulmayacak bir kızın olamayacağını sanıyordum. Yanılıyormuşum. Tebrikler Puritania, bu konu sayesinde forumda ne kadar erkek varsa korkutmayı başardın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Abi Dimmu Borgir dinleyen hatundan ben bile korkarım. Atıyorum şu kadar şey bana yapılmış olsa, en iyi ihtimalle aynı ülkede olmamamız lazım ki benim asabım bozulmasın. Yani adamdan ne özür dile ne bir şey yap, adama herhangi bir etkisi olmaz, tek etkisi senin gene bencilce kendini düşünerek onu tekrardan kullanmana sinirlenmesi olur, kıl kapar adam iyice. Bana eski sevgilim bu kadar şey yapıp bir de gelip özür dilerse bütün bunları düşünerek en en en iyi ihtimalle kıza sağlam bir kafa atarım. Birazcık tanıdıysa dilemez de zaten =) Bir daha bulaşmaman en iyisi olur, ayrıca gerçekten psikolojik yardım alman fena olmaz. Tamamen "bana olsa ne yapardım" dan gittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 kktxhbye pislik olmaktan çok zevk almış ve bunu bir karizma geliri olarak kullanıyor gibi gözüküyorsun, sana hayatta başarılar email hackerların da ayrı hastasıyım, hacker e mi? buarada bunları yaparken yeni sevgilinle de aran bozuldu mu? [ Mesaj 05 Temmuz 2007, Perşembe - 09:56 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Bunlar ufak şeyler fazla büyütmeyin , ara sıra hepimiz kötü adamı oynarız. Sadece özür yetmez git gmail şifresi falan hediye et jest olsun (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Valla yaptıgın seylere bakarak soyleyebilirimki normal oldugun soylenemez pek :)..insanların özel hayatlarını takip etmek hos degıl ozellıkle ayrıldıktan sonra..gg diyorum sana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 ayıp ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 kusra bakma ama sen bayaaa bi mallık yapmışsın , hem kafamdan sildim diip hem de bu kadar ugraşıosan bence içinde bişeyler kalmış. ben o cocugun yerınde olsam zaten seni zerre sallamam ama cocuk nerden bılsın msn adresını ve maılını ele gecırecegını??? bence sakın açıp da ozur dılemek gıbı bısey yapma ya da mesaj filan atma çıkar hayatından ama aaaaaa , hem sen şimdiki sevgiline odaklan video filan yap =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 yani hem çocuğu sen çıkarmışsın gibi hayatından, sewmiomuşsun artık, başkası warmış, hem de bu kadar uğraşıosun hala herifle. bela mısın? ben o çocuun yerinde olsam, seni de yeni sevgilini de ailelerinizi de rencide ederdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 sly one lol :D... ama +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 yazının ortalarında doğru okumayı bıraktım ne illet bir insan evladıymışsın sen yav, fake accountmuş zaten bu umarım arkadaş değilizdir hehe, hata sende değil her bir haltını kız arkadaşına emanet eden erkek arkadaşta birazda çağrı atmalı/msn şifresi paylaşmalı ilişkiler' e karşıyım aksi takdirde böyle şeyler oluyor :p sen özür dileme bence daha önce de denmiş özür dilemen pek birşey değiştirmez bu saatten sonra diye doğru da denmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Yazık yahu=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 horrible'ın yorumunu merak ediyorum ben bu konuya. hem smiley kullanım tarzı filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 zatne psikolojin bozulmuş.özür dilesende dilemesende bişi değişmez. bence yaşadığına şükret.hayatına devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Ben de bi pedagog öneriyorum. Aklı başında insanın yapabileceği şeyler diil bunlar çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar