Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

benden nefret eden eski sevgiliden özür dilemeli miyim?

puritania

Öne çıkan mesajlar

keh keh.
bu sonuncu güzelmiş ama. gerçi ben konuyu hafif bir sinir harbiyle ciddi açmıştım ama saçmalığa dönüştü. muhtemelen buna cevaplar da konu zaten saçma falan olacaktır ama ben bunları zaten biliyorum ki. ayrıca delimsi de değilim sadece sormak ve fikir almak istemiştim. garbıçlık geyik yapalım diye değil. neyse artık=)

=)
Sosyal ağlarda paylaş

Cılkını çıkaran da yok pek.
Milleti bilemeyeceğim de, kendi adıma konuşuyorum, ciddiydim söylediklerimde.
Yani eski erkek arkadaşa önce iyi dileklerle dolu bir mail atmak, ters bir cevap alınca sövmek, sonra mailini çalmak, sonra o mail'le özel hayatına tecavüz etmek, buna taciz deniyor işte. Amerikan filmlerindeki orta yaşlı crack bağımlısı kadınlarda görülür bu tutum sık sık (ki crack bağımlısısın demek istemiyorum burada, sadece bu tavır onlarda da görülüyor diyorum), böyle bir bağımlılığın yoksa da ruhsal problemlerin olmalı diye düşünüyorum, yardım al diyorum.
Gerçekten, amacım hakaret değil, hatta elimden geldiğince hafif bile konuşuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

ok o zaman. ya bana cevabı ters falan değildi. anlamanız için buraya kopyalamak lazım . yani demek istediğim adam benim iyi niyetime en kötü şekilde cevap verdi ve bu sürünce ben de uzun zamandır ona bir pislik yapmak istediğimden bunu yaptım. hak etmiştir etmemiştir bence etmiştir ama yaptım sonuçta. ya sanırım bu konunun gidebileceği bi yer yok. saplantılı vs değilim zaten sadece bu şekilde sinirlendirilince böyle oldum. herkes cinnetimsi bir şey yaşayabilir sonuçta =)
neyse sıkıldım ben bile.
ilginize teşekkür ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi Dimmu Borgir dinleyen hatundan ben bile korkarım.

Atıyorum şu kadar şey bana yapılmış olsa, en iyi ihtimalle aynı ülkede olmamamız lazım ki benim asabım bozulmasın.
Yani adamdan ne özür dile ne bir şey yap, adama herhangi bir etkisi olmaz, tek etkisi senin gene bencilce kendini düşünerek onu tekrardan kullanmana sinirlenmesi olur, kıl kapar adam iyice.
Bana eski sevgilim bu kadar şey yapıp bir de gelip özür dilerse bütün bunları düşünerek en en en iyi ihtimalle kıza sağlam bir kafa atarım. Birazcık tanıdıysa dilemez de zaten =)
Bir daha bulaşmaman en iyisi olur, ayrıca gerçekten psikolojik yardım alman fena olmaz.
Tamamen "bana olsa ne yapardım" dan gittim.
Sosyal ağlarda paylaş

kktxhbye
pislik olmaktan çok zevk almış ve bunu bir karizma geliri olarak kullanıyor gibi gözüküyorsun, sana hayatta başarılar

email hackerların da ayrı hastasıyım, hacker e mi?

buarada bunları yaparken yeni sevgilinle de aran bozuldu mu?

[ Mesaj 05 Temmuz 2007, Perşembe - 09:56 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

kusra bakma ama sen bayaaa bi mallık yapmışsın , hem kafamdan sildim diip hem de bu kadar ugraşıosan bence içinde bişeyler kalmış. ben o cocugun yerınde olsam zaten seni zerre sallamam ama cocuk nerden bılsın msn adresını ve maılını ele gecırecegını???
bence sakın açıp da ozur dılemek gıbı bısey yapma ya da mesaj filan atma çıkar hayatından ama aaaaaa , hem sen şimdiki sevgiline odaklan video filan yap =)
Sosyal ağlarda paylaş

yazının ortalarında doğru okumayı bıraktım ne illet bir insan evladıymışsın sen yav, fake accountmuş zaten bu umarım arkadaş değilizdir hehe, hata sende değil her bir haltını kız arkadaşına emanet eden erkek arkadaşta birazda çağrı atmalı/msn şifresi paylaşmalı ilişkiler' e karşıyım aksi takdirde böyle şeyler oluyor :p sen özür dileme bence daha önce de denmiş özür dilemen pek birşey değiştirmez bu saatten sonra diye doğru da denmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...