Mariah Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Arkadaşlar bu soru belki daha önce sorulmuşur ben bulamadım aradım ama.. neyse yinede bi sorayım hani şu sphere in orginal menuleri varya msl ins menusu carpenter faln onlar yerine bu Paticikden indirdiğim menuleri nasıl aktifleştirebilirimm..?? Sphereitem.scp miydi neydi onlardan yapıoduk ama neyin altına @Dclick faln yapıoduk mesala ins menusu için sphereitem?.scp nin içindeki şeye #@Dclick yazıoruz sölersinz sevinirim..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waffen Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 sanırım cift klik için bos blank scrolla tıklayacagından bu itemin altına yazıyorsun. Ama once menuyu ayrı bir function altında yaratman gerekiyor. ama tam olarak bilmiyorum. Daha iyi bilen varsa yardımcı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 on@dclick [function neyse_adi][hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mariah Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 said: Erutan, 07 October 2003 16:06 tarihinde demiş ki: on@dclick [function neyse_adi][hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız Frp-tr.net Aysikyu Hyr Fuction değilll Dilaog dan bahsediomm... [d_insmenu] @dclick Return bölemydi nasıl yaa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Gerekli item scriptine (smith hammer mesela) on=@dclick dialog d_hede return 1[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Head Officer of Soul Reavers, LGM Tailor L50 Elven Eldritch, Celt Ranger, Celt Bard Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_TR Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=42063 burayı oku anlarsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar