Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mehmet Yozgatlı resmi sitesi


Awake

Öne çıkan mesajlar

Bir şeye takıldığım yok merak etme :) Fenerbahçe taraftarı olarak Beşiktaşa ayıp etmiş diyorum o kadar.Böyle şeylere bazı çevrelerin aşırı tepki göstereceğini bilmesi lazım.Neyse ne diye yazdıysam :)

[ Mesaj 28 Haziran 2007, Perşembe - 19:35 tarihinde, Awake tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Awake yooo ben bişeyleri germek için söylemedim. gerçekler bunlar. yorum katmadan yazdım farkındaysan. o sitedeki haberler silinir yerine yenileri eklenir, başka takıma gittiğinde yine değişir. biz taraftarlar buna nie sinir olalım ki. buna karşılık bende tümeri söyledim sadece masum bir karşılık. :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben daha öncede söyledim zaten bir kısım taraftar böyle şeyleri kabul edemez diye.Tümer konusunda hala uyuz olan kısım olduğuna göre fenerbahçe de.Türkiye'de böyle ufak şeylerin kötü sonuçları oluyor o açıdan.

edit:Haber ekledim :P

Hafta içinde Beşiktaş ile resmi sözleşme imzalayan Mehmet Yozgatlı'nın internet sitesinde bir değişikliğe gitmemesi tepkilere neden oldu. Özellikle çeşitli forum sitelerinde konu ile ilgili görüşlerini açıklayan taraftarlar, M.Yozgatlı'nın artık siyah beyazlı formayı giyecek olmasına rağmen, bunu duyurmamasına bir anlam veremediklerini belirterek, "Mehmet artık bizim oyuncumuz. Ama sitesinde halen geldiği kulübün övgü ve tanıtımı yapılıyor. Art niyet aramak istemiyoruz. Ancak Yozgatlı'nın bunu muhakkak değiştirmesi gerekir. Biz nereden gelirse gelsin onu bağrımıza bastık. Ancak Mehmet de duruşu ile Beşiktaş ruhunu yansıtmalıdır. Yeni futbolcumuzun bu hatayı kısa sürede düzelteceğini umuyoruz" şeklinde görüş belirtti.

Taraftarlar Mehmet Yozgatlı'nın sitesinde her ay çekilişle bir okuruna forma verdiğine dikkat çekerek, "Haziran ayında acaba kime hangi takımın formasını verecek. Bunu merakla bekliyoruz. Umarız Mehmet bu ay talihlilere Beşiktaş forması dağıtır" dedi.

sporx.com

Helal olsun böyle taraftara :)

[ Mesaj 28 Haziran 2007, Perşembe - 20:58 tarihinde, Awake tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...