demise666 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Dun birkac isguzar arkadas zorla disari cikardilar beni.Klimali bi ortamda oturduk bi saat kadar.Sonraki bir saat de aylak aylak dolasmayla gecti 40 derecenin ustunde bi sicaklik altinda. Eve geldigimde hafif bi bas donmesi vardi, sarhosluk hissi gibi bisey.Umursamadim pek, aksam vakti biraz daha cogaldi bas donmesi.Ayaga kalktigimda ya da basimi saga, sola cevirdigimde felaket bir bas donmesi basliyor, hafif de bi mide bulantisi.Dun gece ilik bi dus aldim ve bolca soguk su ictim.Sabaha karsi uyudum ve ogle vakti uyandim.Fakat o bas donmesi hala devam ediyor ve yine ayaga kalktigimda ya da basimi hareket ettirdigimde ortaya cikiyor.Mide bulantisi da rahatsiz edici duzeyde degil. Gunes carpmasindan supheleniyorum.Hataneye gidicektim ama simdi yatirirlar falan orda 1-2 gun, gozum yemedi acikcasi. Sanirim gerekli herseyi acikladim yukarda.Doktora gitmeden halledilir mi ki bu durum?Daha onceden benzer bi durum yasayanlar, edenler falan bi yardimci olursaniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 yaptıklarını aynen tekrarla ılık duş özellikle. 2-3 gun surebiliyor ben surekli kusuyordum hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 yine de bir doktora görünsen iyi olur.Belli ki güneş çarpması.Doktora gitmen en azından o baş dönmesi olayını kısaltır.Çok geçmiş olsun.Aman dikkat edin kendinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Hafifliyo gibi biraz.Olmadi gidicem artik bi doktora :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 tetanoz belirtisi de olabilir. bi tarafın kesildiyse son zamanlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 tetanozun o tip bir belirtisi oldugunu sanmiyorum. Daha çok kas spazamıyla ortaya cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 seni hafif çarpmış herhalde yaw. beni küçükken çarpmıştı da baş dönmesi ateş halüsinasyonlar falan kopmuştum baya yani:) yataktan kalkamıyodum. yaşımın küçüklüğüyle alakası olur mu orasını bilmiyorum ama tahminen orta okulda falandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Meta bana killigina yazmistir onu sjasd.totos herif. Bugun iyiyim baya.Bas donmesi falan gecti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 ee dedi.P gecmişler ola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar