Bone Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Yarın Şebnem Ferah Konseri var. Özellikle Şebnem Ferah seviyorsanız buluşalım. Değilseniz yine buluşalım. 17 milyon bilet birşey değil. http://www.biletix.com/live/wtsevent.php?Eventcd=DFID2 hatta burdan da alabilirsiniz. Kredi kartıyla aldım umarım gelir de giderim yarın. Bu arada saklıkent nerede? Şu oran yolundaki mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Saklıkentte olmasa belki gelirdimde taparim sebnem ferah aha ama Saklıkent bogh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 ama bir ankara buluşmasına gelirim tabikide herzamanki gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Sakli sux[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§ What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make His way home .................................................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Neden lam. Ben oraya bir 4 yil evel gitmistim bayada guzeldi. (ettigi sozun malligi karsinda utanir ve susar.Cunku aradan 4 yil gecmistir.)[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya)link ini duzlettim) Hic bitmeyen Efsaneler kimsesizlerin siirleri Miranin omnis Grim Fandango Turkish Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 17 milyon bişey değil? ehu biz tankard ve mourning caress gibi yabancı grupların yanında erkin koray, comma, solitude, in spite, cidesphere, core gibi baba müzisyenleri 12.5 milyona seyretmiştik[hline]Verni gülümsüyor sayfalardan 10 yıl öncesi, thrash blowing all Peki neye sahipsin ölmeye değecek kadar? the action brings reaction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Şöyleki sux ; Özentilerin mesken edindiği bir mekan oldu 4 yıl yada daha öncesi elbette güzeldir.Ama her güzel şeyin içine edildiği gibi saklının da içine ettiler kısaca...[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§ What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make His way home .................................................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 boguueeeeeeueuu Allahim ben orda Kosovaya Yardim icin verilen konsere gitmistim, Guzledi cok eylendiydik arkadaslarla. Ah ah, Nyese yeni yerler yeni tadlar edinme zamanidir Malezyanin fethedilmemis yeri kalmayacak :D[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya(link ini duzlettim) Hic bitmeyen Efsaneler kimsesizlerin siirleri Miranin omnis Grim Fandango Turkish Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 ama bu fırsat ile bi paticik toplantisi duzenliyelim ne dersiniz?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 böhüğ para yok :)olsa atlardım aslında okuldan benim içinde bi bilet ayasrlamışlarda gelmeye kasıyorum bizim okuldan baya bi gelen olcak[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar