Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

forum başında ülkeyi kurtaran genç asilzade

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
@GERGE: Saolasın =) Thief 3 ten alıntıdır ^^

@zarek:

said:
merak etme yeterince sosyal hayatım var. kız arkadaşım da var. çaldığım enstrüman da takıldığım arkadaşlar da eğlendiğim ortamlarda

Bu arada sosyal hayata sahip olmak asosyal olunmadıgını yada ögüven eksikligin bulunmadıgını göstermez. örneging: Sosyopatlık ve Psikopatlık antisosyal kişilik bozuklugundan kaynaklanan ve tüm semptomlarını içeren psikiyuatrik hastalıklar olmakla beraber bilinen tüm t sosyopatlar ve psikopatların yaklaşık %86sı fazlasıyla sosyal, güven verici olarak bilinirl. Aynı zamanda sosyopat, psikopat olarakçeşitli suçlar işleyipte yakalanan çogu kişinin gerek polis gerekse özel timleri suçsuz olduklarına dahi inandırabilecek kadar ii bir kandırma gücüne sahip oldukları, o derece kendine güvenen imajı çizen bu insanlar yakalandıktan sonrane kadar kendilerine güvensiz, ne kadar aciz olduklarını kendileri itiraf etmişlerdir. O yüzden daha önceki postlarımda dedigim gibi herkei kendin gibi salak zannedip türkiyedeki cahil köylüler gibi "benm sevgilim var o zaman benim psikolojik sorunum yoktur) cinsi bir mantıkla kandırabilecegini zannetme. Ki böyle bir şeyi hayal etmeye cesaret etmen dahi senin acizligini gözler önüne seriyor.

Bu arada caldıgın müzik aletini söylesene cok merak ettim melodika mı blok flüt mü?

Bide arkadaşların vardırda önemli olan arkadaşın olup olmaması degil o arkadaşların kalitesidir bunuda hatırlatmak isterim.

Bide zarek yolda görüp para verdigin yada geneleve gidip ilişkiye girdigin normal, transeksüel, biseksüel, homoseksüel ilişkiler ve "kız arkadaşlar" kız arkadaş sınıfına girmiyor "sorry".

Bide İstanbul'da olan gidip şu elemanla tanışsın arkadaş çevresini filanda ögrensin çok merak ettim nasıl biriymiş.

Bu arada Zarek bagırsagında yaşayan bakteriler kadar aklın varsa tekvando dai "siyah kuşagın" anlamını okumanı ve tekrar gözden geçirmeni dilerim.

[ Mesaj 28 Haziran 2007, Perşembe - 20:07 tarihinde, Bleda tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Bide AI misin sorusuna cevap vermene gerek kalmadı öylesin ona emin oldum da şimdi cevap vermeye fişin takıldı diyemi devam ediyorsun yoksa bizim cevaplarımız sana bi kaç bit yüksek geldide kilitlenip "reset" mi yedin bilemiyorum.

[spo]Radiant AI misin normal mi?[/spo]
Mesaj tarihi:
@kingping: sana hiç yakıştıramadım böyle bir "adam" ı bu kadar aşagılamışsın, çok yanlış etmiş, yanılmışsın biz adama karsı 1 vs 23894672039846702938467203864 yapioruzzda böyle "üstün" , utanmasa kendini "übermansch" (yazılış yanlışsa düzeltiniz) ilan edecek insana karşı bizim şansımız nedir ki?
Mesaj tarihi:
[spo]gördüğüm kadarıyla, demokratik, sosyal, özgürlükçü, hukuğun üstünlüğü, kişisel haklara saygı gibi kavramları inanılmaz derecede benimsemiş. baştaki hükümet hangi siyasi görüşte olursa olsun takıcak bir kulpu, ekleyecek bir sözü, yapıcak bir eleştirisi olan, duyarlı ve cumhuriyete bağlı genç.

ancak bununla beraber hayatın gerçeklerinden bir haber, gerçek hayatta gördüğü haksızlık karşısında sus pus pozunu takınan, muhtemelen gözlüklü, sivilceli, sandalyesinde koca götünün izi çıkmış, söylemleri samimi olsa da, yaptıklarına asla yansıtamadığı için kişiliksiz ve karaktersiz, yazdıklarıyla içten içe duyarlı izlenimi yaratıp kendi deyimiyle kız tavlamaya çalışan, kaybetmeye mahkum, amerikalıların tabiriyle loser ve arkasına "kick me" yazılası gençtir.

hayır anlamadığım şey bir de bunların beğenilmesi pirime boğulmasıdır. son olarak:

ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. yok britanya'nın köpeğiyim diyorsa action speaks louder than words
[/spo]

Başlığı okuyunca, yazana katılma eğilimdeydim. Biraz okuyunca da "hmm" demekteydim. Yalnız gördümki saçma sapan betimlemeler gecikmemiş. Gözlüklü ve sivilceli kavramı hele beni çok düşündürdü. Şimdi gözlüklü olmanın tanımına bakıyoruz, ya genetik bir bozukluk buluyoruz yada çok okumak gibi şeylerde gözün bozulmasını buluyoruz. Ama sen bunu bir hakaret olarak kullanmışsın, ilginç geldi. Sivilceli olmak da ergenlik çağı ve yağlı bir ciltle alakalı, yine biyolojik birşey o da garibime gitti. Bunlardan insanları biraz tiplerine göre ayırt ettiğini çıkarttım bu. Ayrıca ingilizce konusunda biraz abartmışsın diye düşünüyorum. @antimodes52: siyah kuşak tae kwon do bildiğimi belirtmek şartıyla benimle her türlü sorunu olanları pazar günü taksime beklerim. adres yer saat isteyenler özel mesaj atabilir. Ben buradan da kaçıncı yüzyıldan kalma olduğunu çıkarıyorum. Belki yüzyıl olmamıştır bile. Yazık olmuş, bir bakış, fikir sunucam edasıyla girip hırçın saldırgan olmuşsun.

*Genel olarak:
Cevap verenlerin büyük çoğunluğu, eleştirdiğiniz adamdan aşağı kalır yanınız olmayışını bırakın, saçma sapan sırf laf sokuşturmak, laf ebeliği yapmak için mesaj atmış insanlar var. Yazık diyorum size. Adam gibi savunacaksanız, adam gibi bir bilginiz varsa konuşun. Bir kaç bilgili, bu konuda yorum yapabilecek insan karşı çıkmış zareke, diğerleri de bundan pay çıkartmak için abuk subuk, içi boş gereksiz cevaplar yazmış. Adama ayar vermekten bahsediyorsunuz hele orada çok komik olmuş bu. Zarek adam gibi bir konuya değinmişsin evet. Kahvehane muhabbeti de böyledir. Fakat burası forum, tabiki burada tartışılacak bu şeyler. Benim hoşuma gidiyor insanların ne düşündüğünü görmek. Ama konuya atılan cevapları görünce zarek'e hak verdiğim çok yer oldu. Bir ayar havasıdır abuk subuk benzetmeler, dalga geçmeler. Ben zarek'in (her ne kadar üslubuna ve genel olarak sözlerine katılmasam da) pişman olduğunu düşünüyorum. Veya kendine "haklıymışım, daha da betermiş" dediğini. Kim olsa soğur ve pişman olurdu şu tavırllardan. Gerçekten de öyleymiş diyorum, iki kelimeyi, iki bilgiyi bir araya getiremeden adamın karşısına konuyu bulandıracak tavırlarla çıkmışsınız. Evet burada siyaset konuşanların büyük kısmının gerçek hayattaki tercih ve davranışlarının tutmayacağı açık. Burda ateşli bir şekilde siyaset tartışmayı, günah işleyip, ardından kurban kesip, hayır yapıp vicdanı rahatlatmaya benzetiyorum(müslümanlar için tabi).

[ Mesaj 28 Haziran 2007, Perşembe - 20:31 tarihinde, Messor tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Bleda gözlük kullanmadım şimdiye kadar hiç, sivilceli de değilim. Biraz kiloluyum kıçımın izi çıkıyodur doğru. İşte bu mantığının üzerine düşün biraz derim. Ben orda adamın yanlış yaklaşımını göstermişim, ama sen "adam alınmış kesin gözlüklü bu" diye düşündün. Komik değil mi?

Ayrıca o yazıyı zarek yazdığı için hepsini bold + italic yazdım. Bir yanlış anlama yok merak etme.

[ Mesaj 28 Haziran 2007, Perşembe - 20:34 tarihinde, Messor tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Evet abi buna mı uğraştın, 2 kelime yazıp ayar vermek daha kolaydı yahu.

Bu arada görsel sanatlar plz : )

[ Mesaj 28 Haziran 2007, Perşembe - 20:37 tarihinde, Messor tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...