nindalf Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 CHP birinci AKP sonuncu cıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 said: TKP niye yok gereksizleri koymamışlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 olur mu canım? benim anket sonucumda chp, akp, gp, dp, mhp falan hepsi vardı. demek ki koyuyolarmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 bana göre de akp gereksiz. nolcak şimdi? not: tkpyi sevdiğimden değil 'gereksiz' lafını sevmediğimdendir bu tepkim kime göre gereksiz? neye göre gereksiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 mhp gibi fasist bir parti varsa tkp de olmalıydı.yelpazenin iki ucu. kisisel fikrim ikiside zamanla yok olur umarım : ) liberal demokrat parti falanda yok .p [ Mesaj 10 Temmuz 2007, Salı - 16:58 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 dp akp chp ki merkez sağdan uzak durmaya çalıştım cevap verirken. yada beceremedim o da olabiler. [ Mesaj 10 Temmuz 2007, Salı - 17:05 tarihinde, Overseer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 zaten biraz önce de dediğim gibi anketimsi nin hazırlayıcısı arı hareketi; eski anaplı, şimdinin chp ye yakın bir sivil toplum kuruluşu. bağımsız olduğu beklenemez... (aslında birkaç kişi bana yardımcı olsa da şöyle en güzelinden, en objektifinden bi anket hazırlasak bi anket sitesinde) bir de apache mhp eğer aşırı uç ise sağın aşırısı faşizmdir ki faşizm bi insanlık suçu onun yok olmasını isteyebilirsin bunu anlıyorum. tkp de eğer sol ise solun aşırısı da komunizmdir, ki şu ana kadar dünyada gerçekleşmiş bir sistem değildir. birinci sorum komünizmin ne olduğunu biliyor musun? ikincisi de biliyorsan nasıl ve neden yok olmasını yahut gelmemesini istiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 chp.. Görebiliyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 ben siyasi görüşümü belirtmedim sadece tkp ye gereksiz dedim... bu sizi ilgilendirmez bana göre olan herşey beni ilgilendirir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 madem bizi ilgilendirmez niye yazıyorsun ozaman buraya? burdaki amaç kendi görüşlerini paylaşma ve tartışma değil mi? yazıp sonra da sizi ilgilendirmez demek olmuyor sanki pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 genç parti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 GP MHP CHP diye gidiyo. Oha lan ne alaka gp. Ben alıp onu en aşşa attım :]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 tkp de eğer sol ise solun aşırısı da komunizmdir, ki şu ana kadar dünyada gerçekleşmiş bir sistem değildir. küba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 MHP GP CHP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar