Marveloth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Benden başka giremeyen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 dragonmawa giremiyor ama başka serverları denedim giriyor onlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Ben oyuna hiç giremiyorum. Unable to connect dio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 bende dunemaula girmeye çalışıyorum ama olmuo :) arkadaşım oyundaymış 4k ms var diyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Blizz'in internetini sağlayan ya da loginserverda bişi var. Bütün avrupadan aynı sorunla forumlara yazıyorlar. Techincal CM hala üzerinde çalıştıklarını sebebi bulamadıklarını filan söylemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Sıçacam ya... DÜn dünya latency. Bugün sabahta unable to connect... NEyse geçit allahtan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar