Misafir Guest Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Hythloth da öldüm ve hiçbiyerde healer yok dışarda bütün dungeonlarda var neden burda yok? dragonum ve cesedim içerde kaldı ve bütün adada 1 healer bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 biri page baksın allahaşkına ya ceset gitcek birazdan edit: oyundayken page bakmayan gm ler sağolsun onların hatası yüzünden(healer koymamak) cesedim gitti sağolun varolun [ Mesaj 28 Haziran 2007, Perşembe - 13:44 tarihinde, bizsiziarariz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Son mesajım bu konu hakkında zaten insure denen bişey yok 2 parçaya insure yapabiliyoruz ona tamam en çok gidiline dungeonlardan birindeki healer ı koymamışsınız hadi ona da tamam oyundayken page ime cevap da vermiyosunuz benim serverın başından beri kasarak çıkardığım bikaç item ım gitti bu yüzden.Neyse sağlık olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 bende 3 itemda insure var O.o ayrıcana olmayabilir healer ingame =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 2 parça insure mi? yok ki öyle bir şey, istediğin gibi bütün parçaları insure edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 insan alıştıra alıştıra söyler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 said: ayrıcana olmayabilir healer ingame =P GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Hythloth'un kuzey batısında shrine var. Biraz uzak ama ölü kalmaktan iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Ben Hythloth'da öldüğümde baya bi koşmuştum. Adanın en kuzeyine doğru bi wandering healer vardı. Ama yakınlara bir yere de konulsa iyi olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 newbieliğimin kusuruna bakmayın ama bu insure item olayı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar