Molto Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Özel üniversitede okuyan bir öğrenci, bir devlet üniversitesinin yaz okuluna gidebilir mi? TKD dersinden yaz okuluna gitmek istiyorum da özel okulların yaz programları çok pahalı. [ Mesaj 28 Haziran 2007, Perşembe - 11:36 tarihinde, Molto tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 evet gidebilir ama tabii ki o okulları senin okulunun kabul etmesi lazım. buraya konu açacağına okulunu arayıp öğrenci işleri ile konuşman çok daha yararlı olacaktır =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 gider ama 2 sart war 1 sizin okulun o okuldan aldigin dersi saymasi bunun bolumune ve renci islerine gidip sorabilirsin 2 o okulun kontenjani hedesi olmasi ama cogu devlet olulunun yaz okulu basladi ya yane yildiz itu felan hepsinin kayitlri bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 bide eğer o ders senin okulunda açılmadıysa gidebiliyorsun diye biliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 yok ole bi sart okulda acilsada alabilirsin yane en azindan koceelili cocuklar almisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 bizede elemanlar geldi hacettepe den öle dediler bizle ders alıyorlar şu şu dersi neden almıyonuz dedik onlar bizim okulda açık ama bu aldıklarımız daha önemli bunları verelim seneye onları verecez dediler.Sanırım okuldan okula değişiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar