Bone Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 abi ben yanlış görüyorum di mi? quiz'den 50, midterm'den 20, final'den 20 aldığım programming'den B- almış gözüküyorum. eee, ben yaz okulunda okuycam, kıbrısa gitçem diye hazırlanmıştım, bavulu da topluyordum. bilet de var elimde. ne yapıcaz? hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 bileti sat ya da arkadaşına ver. biz de okuyoruz bizim de transcriptimiz var, bi yet de gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 site database'inde felan sorun olmaz herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 o Dler ne oyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Aç bi sor bence. Sonra tekrar baktığında "Hata vardı düzelttik" derler, sana da "Notlarını bilmiyor musun? B- gelemeyeceğini bilmen gerekirdi" deyip iş işten geçtikten sonra mağdur durumda bırakabilirler. Tabii bu bir hataysa, bu hatayı hiç farkedemeyecek de olabilirler. Sen arayınca farkedip düzeltebilirler. O zaman da gitmen gerekir. Amma karışıkmış be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 curve'e d verdiyse normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 said: o Dler ne oyle ingilizcedeki D, quizlere girmediğim ve assignmentleri vermediğim için. matematikteki D'yi ise bilmiyorum. said: Tabii bu bir hataysa, bu hatayı hiç farkedemeyecek de olabilirler. Sen arayınca farkedip düzeltebilirler. O zaman da gitmen gerekir. bölüm coordinator'ü aradık sorduk da, yarın sabah 8.30 bilgisayarına bakıp söylüyecekmiş. bizim de şimdi kafamızı taktığımız mesele o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 kıyak geçmiştir belki hoca sdf :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Curve'e buyuk ihtimalle yuksek vermislerdir. Ben de math120'den 33/60 15/60 ve 20/80 almayi basarip dd ile gecmistim, curve CC vermis adamlar yani bazen boyle guzel seyler olabiliyor =P. Ha peki bu beni mutlu ediyor mu? Tabii ki hayir nereden baksan hic bir derse girmedim ve math 120 hakkinda zerre fikrim yok bakalim differansiyel alinca ne yapacagim... [ Mesaj 27 Haziran 2007, Çarşamba - 21:57 tarihinde, Sylian tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar