Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu ne be lol

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

abi ben yanlış görüyorum di mi?
quiz'den 50, midterm'den 20, final'den 20 aldığım programming'den B- almış gözüküyorum.

eee, ben yaz okulunda okuycam, kıbrısa gitçem diye hazırlanmıştım, bavulu da topluyordum. bilet de var elimde.
ne yapıcaz? hehe.

Mesaj tarihi:
Aç bi sor bence.

Sonra tekrar baktığında "Hata vardı düzelttik" derler, sana da "Notlarını bilmiyor musun? B- gelemeyeceğini bilmen gerekirdi" deyip iş işten geçtikten sonra mağdur durumda bırakabilirler.

Tabii bu bir hataysa, bu hatayı hiç farkedemeyecek de olabilirler. Sen arayınca farkedip düzeltebilirler. O zaman da gitmen gerekir.

Amma karışıkmış be.
Mesaj tarihi:
said:
o Dler ne oyle

ingilizcedeki D, quizlere girmediğim ve assignmentleri vermediğim için.
matematikteki D'yi ise bilmiyorum.

said:
Tabii bu bir hataysa, bu hatayı hiç farkedemeyecek de olabilirler. Sen arayınca farkedip düzeltebilirler. O zaman da gitmen gerekir.

bölüm coordinator'ü aradık sorduk da, yarın sabah 8.30 bilgisayarına bakıp söylüyecekmiş.
bizim de şimdi kafamızı taktığımız mesele o.
Mesaj tarihi:
Curve'e buyuk ihtimalle yuksek vermislerdir. Ben de math120'den 33/60 15/60 ve 20/80 almayi basarip dd ile gecmistim, curve CC vermis adamlar yani bazen boyle guzel seyler olabiliyor =P. Ha peki bu beni mutlu ediyor mu? Tabii ki hayir nereden baksan hic bir derse girmedim ve math 120 hakkinda zerre fikrim yok bakalim differansiyel alinca ne yapacagim...

[ Mesaj 27 Haziran 2007, Çarşamba - 21:57 tarihinde, Sylian tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...