Mariah Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Arkadaşlar artık sıkıldık ve Sizinde istedğinizi biliorum Rp ve Pvp si olan guzel insanlar olan lamer olamayn staffları iyi olan bi server istyoruzz ve böle bi server ı hiç görmedik ama artık görmek istyoruzz artık tum serverlar ya hacklenıor ya kapatılıor yada acc alımı durdurluor.. bunları istemıorz biizm istedğimzz server ; Rp ve Pvp olcak... Lamerler Olmcuak.. Stafflar Playerlarla İyi OlACAK. Ve Kasılmaya değer guzel bi server istyoruz.. Şimdi siz diceksiniz sen cok şeyy istoyonn doğru istioruz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 elan var..kapandı ya ama açılcak..üff[hline]Hail Lam Hail!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mariah Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Ne Zaman Acılcak..?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 sponsor buldular galiba sitede resim fln var ama bilemem..[hline]Hail Lam Hail!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonlight Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Roleplay arayan bir kişi görmek gerçekten güzel... Bu kişilere Erethar'ı tavsiye edebilirim. http://uo.ethernass.org[hline]Admin Mystery Erethar Roleplay Shard Yöneticisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Dark Venue güzel gibi geliyo ama galiba acc acımı bitmiş[hline]K.O.C Age 2 4300 kişilik ordumu resetledim yeni çağa başladım... Happy is the one who says i'ma Turk! Mana alassë equë inyë Turk!!! Ne mutlu Türküm diyene!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mariah Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Moonlight, Rp olan server ı kim istemez değilmi? Böle rp serverında oyanayn Playerlar geneliklede Duzgun İyi Adamlar olurlar senin gibi.... Bu Verdğin Web sitede Nerden Kayıt Olunuor göremedim..? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 buradan başvurabilirsiniz.[hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 ethernass babadır ya herkes rp yi benimsese lamer die bi olay kalmaz onnarı kovmak yerine bilinçlendirmemiz lazım bence ama adam olmak istemeyenin ..tünü de şaapsan adam lamer kalır o da ayrıo bi konu[hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mariah Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Kayıt OLdum Ama Server a Nasıl gircem Login indirlmıor Client faln?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Roleplay arıyorsan, www.sihirlisayfalar.com ve www.ethernass.org gibi serverlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mariah Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Bi De Döv tam olsun :) Görmedik demi alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 En Guzel Serverı Söleyim Size Kim Ne Derse Desin Lagda Olsa Ama En iyi Server NEBULA Dırrr ..!! www.nebula.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 said: aquila, 04 October 2003 23:07 tarihinde demiş ki: en iyi serverı sormamış kimse. RP serverı arıyo arkadaş...[hline]shit happens Olsun En iyi Server Nebula :) Rp okadarda olmasada bence guzel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonlight Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Yıllardır insanların ısrarla reddettiği bir nokta... "En iyi", kişiden kişiye göre değişir ki bazı zamanlar "en iyi" kavramı geçerli bile değildir. Birçok faktörün bir araya geldiği Ultima Online'da "En iyi server bizimkisi" diyerek ortaya çıkanlara sadece gülüyorum. Hem de ağzımla bile değil...[hline]Admin Mystery Erethar Roleplay Shard Yöneticisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 said: Moonlight, 04 October 2003 23:37 tarihinde demiş ki:[/b Birçok faktörün bir araya geldiği Ultima Online'da En iyi server bizimkisi diyerek ortaya çıkanlara sadece gülüyorum. Hem de ağzımla bile değil...[hline][b]Admin Mystery Erethar Roleplay Shard Yöneticisi Salak...!! :hrr: :hrr: Kendini Cok Beyenmissin Senn..!! Bi Gun Akıllanırsın..!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Kaç bir gün akıllanacak Moonlight, yakacak bu arkadaş seni :D[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net]www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 [Bu mesaj zgrw tarafından 05 October 2003 01:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 said: RaVena, 04 October 2003 23:45 tarihinde demiş ki: said: Moonlight, 04 October 2003 23:37 tarihinde demiş ki:[/b Birçok faktörün bir araya geldiği Ultima Online'da En iyi server bizimkisi diyerek ortaya çıkanlara sadece gülüyorum. Hem de ağzımla bile değil...[hline][b]Admin Mystery Erethar Roleplay Shard Yöneticisi Salak...!! :hrr: :hrr: Kendini Cok Beyenmissin Senn..!! Bi Gun Akıllanırsın..!! Adam gibi konuş,terbiyesizliğin luzumu yok.Moonlight çok doğru söylemiş ancak senin gibi anlayabilitesi düşük insanlara karşı değil. [Bu mesaj Apache tarafından 05 October 2003 01:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonlight Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Sakin olun arkadaşlar, öylelerine sinirlenmeye bile değmez... :) Acıyıp eğlenmek lazım... :D *Sharky ve Apache'ye gülümser* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 ravena nbl oynayalim bi b@bs th3 k3nk , plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 said: Apache, 05 October 2003 01:01 tarihinde demiş ki: said: RaVena, 04 October 2003 23:45 tarihinde demiş ki: said: Moonlight, 04 October 2003 23:37 tarihinde demiş ki:[/b Birçok faktörün bir araya geldiği Ultima Online'da En iyi server bizimkisi diyerek ortaya çıkanlara sadece gülüyorum. Hem de ağzımla bile değil...[hline][b]Admin Mystery Erethar Roleplay Shard Yöneticisi Salak...!! :hrr: :hrr: Kendini Cok Beyenmissin Senn..!! Bi Gun Akıllanırsın..!! Adam gibi konuş,terbiyesizliğin luzumu yok.Moonlight çok doğru söylemiş ancak senin gibi anlayabilitesi düşük insanlara karşı değil. [Bu mesaj Apache tarafından 05 October 2003 01:02 tarihinde değiştirilmiştir] Apache Seviyesi Dusuk Sensin Bakk Ben Kavga Etmek İstemıorum Sadece Moonlight Orda Guluorum Hemde Ağzımla bile değil..!! Dedi Bende Sinirlendimm Tammı Hemen Öle Yok Sevıyesiz Terbiyesiz LAmer vsvs demeyin..!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Bak RaVena ,'aptal' kelimesinin sözlük anlamına bir bak sonra gel burda ben seviyeli bir T.C Vatandaşıyım (ne alakaysa :) ) de,sonra seni kutlayalım.Fakat hala üzerine gidiyorsun olayın.Kızdırma bence bunları yoksa tüm Ethe tayfası (ben de dahil :P ) üstüne atlar,benden söylemesi...[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Silphatos | Europa @ OSI [Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 05 October 2003 18:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 said: SilphatosIce_, 05 October 2003 18:35 tarihinde demiş ki: Bak RaVena ,'aptal' kelimesinin sözlük anlamına bir bak sonra gel burda ben seviyeli bir T.C Vatandaşıyım (ne alakaysa :) ) de,sonra seni kutlayalım.Fakat hala üzerine gidiyorsun olayın.Kızdırma bence bunları yoksa tüm Ethe tayfası (ben de dahil :P ) üstüne atlar,benden söylemesi...[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Silphatos | Europa @ OSI [Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 05 October 2003 18:37 tarihinde değiştirilmiştir] Ethe Tayfasımış Ahah Guleyim.. Arkan var diye artislenıon sende.. Ben Olayın USTUNE Gitmıom sadece söluom Sonrada Kabahat oluor gelip bana Sölenıonz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 lol :D[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Silphatos | Europa @ OSI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar