Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

t harfi hristiyanlarin alfabeye ekledigi harftir

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
@Cuce: bilgiye ulaşmanın en iyi yolu araştırmaktır. önünüze konulan şeylere dair önce biraz araştırma yapmayı alışkanlık haline getirmenin her zaman faydasını görürsün.
Mesaj tarihi:
@sensible: yazıyı yazan benim demedim. böyle bir yazıyı benim yazdığımı iddia ediyorsan sana kanıtlamak düşer kanıtlayabiliyorsan kanıtla. ama hakkımda iftira niteliğindeki iddiasını kanıtlayamana da tarafımdan üç nokta koymak düşer.
Mesaj tarihi:
ben şaka olsun diye koyduğunu kabl etmiyorumi doğru düzgün araştırmadan yalan yanlış bir ilgiyi gayet ciddi bir şekilde koyup başka insanlarında buram buram propaganda kokan bu yazıyla zehirlemeye calıştığını düşünüyorum zarek.

lütfen dundan sonra yapma bunu.
Mesaj tarihi:
@dominic: aristarchus'u (bilemeyebilirsin normaldir) geçtim de nicolaus copernicus'u duymuşsundur mutlaka. ama buradan çıka çıka bildiğin bir şarkıcı mı çıktı ?
Mesaj tarihi:
şimdi arkadaş yüz binlerce makale okduğunu idda etmiş (doktor benim bi arkadaşımın psikolojik bir sorunu var ama kendisi utanıyor benim anlatmamı istedi).

En iyimser (ama en en en iyimser) bakış açısıyla her makaleyi 1 saatte okuduğunu farz edelim (1 saatte okunan makaleden hayır gelmez o ayrı). Yüz binlerce makale demiş. Hadi bir sayı sallıyorum 300000bin makale olsun. Demek ki bu arkadaş 300000 saat makale okumalarına harcamış. Bunu 24e bölersek ve takiben de yılları bulmak için 360 bölersek 34,7 çıkıyor. Yani bu arkadaş yaklaşık 35 senedir, 10-15 sene önce aklına gelen bir konu üzerinde araştırma yapmış ve aralıksız yemeden içmeden (ya da yerken ve içerken) makale okumuş (bu da en en en en iyimser bakış açısı). Hmm. Wikipediadaki kaynaklara bakmış mı bu sırada?

[ Mesaj 29 Haziran 2007, Cuma - 14:41 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Yahu bu adam nasıl bi kişilik çözemedim :)
Ya 14 yaşlarında,büyük cümleleri kurup bizi yiyor yada 20li yaşlarda histrionik kişilik bozukluğu,pasif agresif kişilik bozukluğu falan olan biri falan.
Mesaj tarihi:
Bu adam yobaz ve burda ki geç dimağların aklını yıkamak istiyor. Yada peder zickler gibi bir tip. Her iki türlüde pek bir kımıl zararlısı. Alıntılar ile besleniyor. Arkadaşım öyle spoiler içine alıntı yazmakla, ardından düzgün, derin sıfatlı cümlelerle, felsefe patlatmakla şu anda bulunduğun testis oğlanı konumundan kurtulamazsın. Uğraşma uğraştırma koçum, hadi bakalım.

p.s: popüler kültürü sevmeyenlerle dolu bir platform burası zaten ama insanlar çıkıp ""o" nerden geldi a! kesin meryem'in rahmindendir" diye sallama yazılar yazmıyor. Alıntının kaynağını göstermedikçe sallama olduğunu düşünücem en azından. Ayrıca kaynağını bulursam onun kafasını alıcam "t" harfine nasıl böyle bir hakarette bulunabilir, kimliğini gizli tuttuğu iyi olmuş akıllı adam. :thumbs up:
  • Yeni Oluştur...