Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 güzel yazı...doğrus demiş kim demişse =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 imana getirmeyin clymor'umu Allah Allah! Yastayız zaten sultan vefat etmiş üstümüze geliyorsunuz. Haa Buradan yetkililere sesleniyorum sultanın anısına viki açılsın! Haydi bu kampanya günlerinde Garbıçta sizde "Sultan anısına viki açılsın" mitingimize bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 ataerkil yonetır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 kadın geyik kovalasaydı erkekle beraber binlerce yıl öncesi bu durum olmazdı. ağlamış yazar sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 göster pipiniyle ne alakası var anlamadım ben gösterme mösterme yok burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 l2p, women are just fine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 bi kere testis ( paticik.com'dan 3 defa uyarı aldığım için bundan böyle argo kelime kullanmıyorum ) hareketli bir organ oldugundan yanlıs bir konumlandırmada rahatsız eder ve düzeltilmesi gerekmektedir . Bundan dolayı bence o kadar uzun süre ameliyat masasnda kalmıs bir erkegin testisleri rahatsz bi konumda duruyorsa bilinci açılan kişi onları eli yardımı ile düzeltmek isteyebilir. evet efendim erkekler suçlanamaz savunmam da budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 bence haklı. bok ve göt diyince sansür yediğimi hatırlarım. ayıp bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar