Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 valla çok hoş ilerliyor çok bölüm yayınlanıncada tadından yenmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 sen şimdi yazınca bi bakayım onemangaya dedim.253 kadar çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 255e kadar çevirileri varmış ellerinde umarım kısa zamanda bitirirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 ben ne summonlayacak onu çok merak ediyorum. Pasta adam summonlarsa çok gülecem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 254dede yok artık summonı gösterseler :S neyseki savaş kapıya dayandı.kouyanın hikayeye tekrardan sokulması iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 [spo=267]Çok imba sayıydı valla, başka birşey demiyorum.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 bunun animesi mangayla birebir aynımı gidiyor bilen varmı..eğer aynı gidiyorsa animenin bittiği yer mangada hangi bölümlere denk geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Evet aynı ilerliyor, manga 120-122 animenin son bölümüne denk geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 eyw.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yamta Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 animesini nerden bulabilir bi ara youtube da wardı oda birden sonra kesildi de :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demensmagnet Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Merakla 264ü bekliyorum. Gidişata bakar isek Yoshi'nin olayı eline alıp summon'unu çıkarması 265-266'yı bulacak gibi duruyor. Periyodik olarak yayınlanmaması kötü oluyor ama söz konusu Kekkaishi ise beklerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demensmagnet Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 266 raw spo Dayanamadım Raw olarak 266'yı baktım. Nurtopu gibi bir land lord'umuz olmuş, eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demensmagnet Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Belli bir düzende yayınlanmaması kötü oluyor. Kekkaishi yüzünden Japonca'ya başlama kararı aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demensmagnet Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 265 Onemanga'da: http://www.onemanga.com/Kekkaishi/265/01/ 266-267 Franky House'da: http://www.franky-house.com/forums/showthread.php?t=9892 yayınlandı. 265-366-267 Shinyuuchi hunting'in gizemi de çözülmüş oldu. Ama Yoshi'nin landlord'unu merakla beklerken geri planda kalmıştı benim için :D 266'da da beklenen an geldi ve Landlord'umuza kovuştuk. Açıkçası oldukça beğendim "Shiguma"yı ve ekstra güçlü Yoshimori'yi. Keşke animesi devam etse dedim içimden. 267 ise Yoshimori'nin gövde gösterisi oldu. Shiguma varken Zekkai nasıl olurdu acaba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Yoshimori with landlord= God mode yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Kekkaishi 266 Kekkaishi 267 Kac gundur bekliyordum Super Super Super Bekledigimden cok daha iyi bolum cikti,bukadar cool olmasi ilerde cikacak dusmanlarin gucleri bakimindan korkutuyor veya bu statein bir handicapi olmasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demensmagnet Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Virus said: Kekkaishi 266 Kekkaishi 267 Kac gundur bekliyordum Super Super Super Bekledigimden cok daha iyi bolum cikti,bukadar cool olmasi ilerde cikacak dusmanlarin gucleri bakimindan korkutuyor veya bu statein bir handicapi olmasi lazim. Gereğinden fazla cool di mi? Benim de kafama "Tokine'nin Yoshimori'nin Alter Ego'su!" derken ki şok geçirmiş suratı takıldı. Gerçi gear'ı durdurduğu zamanki surat ifadesi de tam tersi idi. Kadınları anlamak zor gerçekten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Nerf Yoshimori ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Yoshimori aslanım benim ya istese dümyayı durduracak nerdeyse hehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demensmagnet Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 368 Franky House tarafından yayınlandı. Onemanga'da yayınlanmadan önce okumak isteyen varsa: http://www.franky-house.com/forums/showthread.php?t=9919 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 frankyhouse show yaptı bu hafta 273 274 275 Alışkın değiliz bir anda bukadar bufflanmaya, yoshimori hiurayı tınlamayıp konsantre olursa düşmanın vay haline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 344 Mangası önümüzdeki hafta son bölümünü çıkartacak sonunu güzel getirdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 biriksin diye baya bekletmiştim bu haberi duyunca okumaya başladım tekrar. Animesinin devamınıda getirirler galiba, bunu üzerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Ooo bitiyor demek, ben de birktiriyordum 320 civarlarından beri, son bölümle beraber indiririm artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 her hafta okuyordum cıktıkca hikayenin sonunun gelmesi kötü oldu yoshimori tam da güçlenmiş yeni şeyler ögrenmişken bir iki arc daha giderdi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar