Metakuso Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Description: Five hundred years ago, a landlord was attacked by demons wanting to retrieve his mysterious inner power, the invincible power that can help them take over the human world. The famous mage, Tokimori Hazama, was called upon, and with his 2 students, managed to save the whole land. But due to their sickness, the landlord got killed, his power buried with him at a site called Karasumori. In the present day, Yoshimori Sumimura and Tokine Yukimura, heirs of the Hazama clan, became the kekkaishi protecting the land and the power. They use a technique called Kekkai, a form of magical barrier, used to capture and destroy Ayakashi (monsters/demons) that are drawn to this land. Any demons that come near to the power will become stronger and therefore Yoshimori and Tokine are to guard the land from intrusion by the Ayakashi. But the demons form a powerful organization, led by a nine-tailed demon fox to take over that mysterious power. Yoshimori plans to destroy not only the demons, but also the power to completely save the world from being controlled by demons. To do that, he first need to know what the power actually is, and also strengthen his poor kekkai skills. Kekkaishi is translated as "Barrier master". 22 bölümü sublandı henüz. Bazen biraz gecikiyor ama izleyin derim. Gayet güzel bir anime. Burdan ilk 21 bölümü rmvb olarak çekebilirsiniz http://www.realitylapse.com/videos/kekkaishi.php anime-eden'da avi olarak var (22. bölüm dahil) Tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 47. bölüme kadar geldim şu anda süper gidiyor çok beğendim tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 ilk 35 bölümü izledim muhteşem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 valla abi bencede guzel fakat yorushiku malesef sublamakta gecikiyor gibime geliyor yada geç cıkartıyorlar yapımcıları bende begendim guzeldi uzar inş bir 55de bitmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 benimde cok hoşuma gitti 3.5gunde 47.bolume geldim gözlerim hala kırmızı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 bitsin izleyelim :) bi yerlere not etmek lazım hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 animesini beyenenlere mangasınıda öneririm bağımlılık yaratıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 kekkaishi'yi de ekleyeyim o zaman listeme bu aralar yeni bir şeyler okuyup izlemiyorum artık öss'den sonra heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Bende indiriyim başlıyım öyleyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Çok hoş 43 deyim tavsiye ederim izlemeyen arkadaşlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 kaç bölümü var , tamamı çıktı mı dizinin , ona göre çekmeye başlayalım. edit: 52 bölüm varmış ,tamamdır diye tahmin edip çekmeye başlıyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 52 bölümü var act 2 olmıyacakmış sanırım en azından nette olacagına dair bir yazı görmedim mangası ise dvm ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 10. bölümde falanım , çizimler güzel olaylar güzelde , şimdilik hep aynı şeyler, hikayeye giriceklerse çok yavaş olmuş yani , izlemeye devam edicem gerçi potansiyeli fazla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Kekkaishi 175 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yamta Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 178 de cıkmıs onemangada !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 179 180 de eklenmiş :) yay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Anime olarak istiyorum ben devamını ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Kekkaishi 181 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yamta Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 192 de cıkmıs buarada duymayan we gormeyenler icin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 193 de mangafoxda çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yamta Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 194/195/196 ve 197 de cıkmıs !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 1 aydan sonra 6bölüm birden yayınlamışlar Kekkaishi 206 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 süper ilerliyor ne narutoyu nede bleachi bukadar merak ederek bekliyorum az önce 251 çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Bende bitirdim şimdi.Feci olaylar geliyor.Ortalık birbirine girecek.Zaten dost düşman belli değildi.Bir de şu iki günde kaç bölüm çevirdiler yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Yarıda bir yerlerde bıraktım ben bunu sanırım^^ Şaşırdım öyle yazınca sen virus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar